reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Rzecz, której bym nigdy nie zjadła to śledzie, ale dużo jest takich rzeczy, do których nie mogę się przekonać np jajka na miękko lub na twardo, golonka, wątróbka.
Za to placki ziemniaczane kocham ;) Ziemniaki to coś wspaniałego, można je jeść na tyle różnych sposobów i zawsze są pyszne!
A ja śledzie lubię, dziś na kolację zrobiłam, i zjadam od czasu do czasu - a właściwie od czasu, gdy przeczytałam, że przy staraniach wskazane.

reklama
Schodzę do piwnicy rozpaczy 💔 niby czwartkowy wyrok gina pozwolił odpuścić testowanie ale dziś miałam małą iskierkę nadziei, że może sprzęt nie ten i może endo jednak ładne, a nie jak stwierdziła "nie ciążowe "... No nic, rok temu czerwiec był szczęśliwy bo się udało zobaczyć dwie kreski, ten czerwiec już nie... A dziś widziałam boćka jak spacerował rowem 🤷 Więc mówiąc Wam dobranoc zarazem witam się w kolejnym cs.

Ja właśnie zrobiłam awanturę, bo okazuje sie ze po dzisiejszym dentyscie nie moge ubrac aparatu na noc, tzn takiej tylko nakladki i bede musiala tam jutro jechac znowu, o ile mnie przyjma🙄 najgorzej ze pytalam czy powinnan go wziac ze sobą 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ a ze pana dentysty u nas nie ma to oberwał stary 😅😅

reklama
i teraz wszyscy jutro na obiad smażymy placki ziemniaczane i próbujemy ze śmietaną i maggi 😂
U mnie w domu nie ma ani maggi ani vegety 🤣 I nie planuje kupować 😁

@coca hej! Co u Ciebie? Dawno Cię tu nie było 😁

Ja mam mega PMS, z patykiem do mnie dziś nie podchodzić. Dawno taka nerwowa nie byłam. Dupka odstawilam w piątek i nadal czekam na okres. Liczyłam że w środę pójdę na USG ale nawet jak jutro dostanę okresu to kiepsko tak w drugim dniu okresu robić USG? Wszystko mu zafajdam. Mówił by przyjść pod koniec okresu ale trochę mi nie po drodze bo u nas tylko w środy przyjmuje się tak to muszę się pofatygować trochę by dojechać do innego miasta.

Do góry