reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Ja mam audi A3 i sobie chwalę. Następne auto też kupię małe, bo jak czasem jeżdżę starego lochą to mam problem zaparkować w mieście, skręt wyrobić, jak depne na gaz to wbija w fotel normalnie. I ciężko się sprzęgło wciska, moje to tak delikatnie chodzi, a po jego sprzęgle czuje się jak po treningu na jedną noge xD ogólnie som plusy dodatnie i som plusy ujemne dużych samochodów. Ja wolę małe na moje jeżdżanka do pracy i na zakupy 😃
nie, ja muszę mały bo ta nasza mazdusia to nie dla mnie takie gabaryty :D

reklama
Ja nie mam prawka, ale umiem jeździć i kiedy przygotowywałam się do egzaminu jeździłam tu i ówdzie VW Polo mojego taty. Fajne, małe auto. Wygodnie się nim parkowało. Minus jest taki, że wolę wysokie auta (teraz mam porównanie- mamy ze starym grand vitarę), bo lepiej widać co się dzieje pod kołami ;)
VW odpada, ale tylko dlatego, ze mój głupi, zjebany byly tym jeździł i kochał to auto. Nawet jak dostał potem od dziadka nową Hondę z salonu to i tak jeździł polówką. Samochód był spoko, ale ten były to był mój największy życiowy błąd. I nie dam rady jeździć poówką :D

a weźcie powiedzcie, czy któraś z Was ma jakiś maly samochód i jaki i czy fajnie się nim jeździ. Myślę, jaki sobie kupić i narazie przyszła mi do głowy skoda fabia
Ja mam małą 3 drzwiową corsę. Ogólnie wszędzie się wcisnę i to duży plus ale jechac gdzies dalej to słabo, bo jak dla mnie to auto bez mocy. Natomiast stary ma A3 i podobnie jak Ceonis jak nim jeżdżę to sobie chwale. Nie jest dużo większe a komfort sto razy lepszy i moc tez już fajna.

właśnie miała pytać co i jak bo tak kojarzył mi się poniedziałek. Czyli jakieś wyjście jest z sytuacji i jakos można próbować temu zaradzić i nie wyklucza to normalnych starań.
Nie wyklucza, na razie jestem dobrej myśli, ale pewnie to chwilowe.
Najbardziej stresuje mnie ten accrofil bo ja w życiu sobie zastrzyków nie robiłam no i to, ze będziemy działać a ja bede mieć np. Cykl bezowulacyjny i wtedy to się dopiero wkurzę 😞

reklama
Do góry