Anasta07
Fanka BB :)
Pragnę bym w ciąży nie miała ochoty na alkohol To już chyba podchodzi pod problem...Mąż otworzył piwo XD
Wiecie ze nawet mi się go nie chce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pragnę bym w ciąży nie miała ochoty na alkohol To już chyba podchodzi pod problem...Mąż otworzył piwo XD
Wiecie ze nawet mi się go nie chce?
prawda? Czuję się prześladowanaNie mam słów na ta typiare z lutowych xD sama pije do tego watku a mówi, że sie przenosi na wszystkie wątki gdzie sie pojawią staraczki xD nie wierze
No ale ogarnął w końcu? ale sie ciesze z tej Twojej ciąży :*Mój stary jest pomylony Rozbawił mnie do łez, bo nie chciał przyjąć prezentu (nie wiedział co jest w środku, bo nic dla mnie nie miał Musiałam go prosić, żeby otworzył I dobrze, że był też test z kreskami oprócz elektronicznego
Ejjjj chyba to ja jej zasugerowałam aczkolwiek był to daleko idący złośliwy sarkazmNie mam słów na ta typiare z lutowych xD sama pije do tego watku a mówi, że sie przenosi na wszystkie wątki gdzie sie pojawią staraczki xD nie wierze
A to co ona wlasnego rozumu nie ma?Ejjjj chyba to ja jej zasugerowałam aczkolwiek był to daleko idący złośliwy sarkazm
Wjechała gładko#teamnastrojnametformine
Wypraszam sobieale niektóre żmije dały reakcje pod postami
Bo stary zamówił tacosyyyyyJa robiłam dziś burgery i nie wpadłaś....
I jaka była reakcja??Mój stary jest pomylony Rozbawił mnie do łez, bo nie chciał przyjąć prezentu (nie wiedział co jest w środku, bo nic dla mnie nie miał Musiałam go prosić, żeby otworzył I dobrze, że był też test z kreskami oprócz elektronicznego
zapytał, czy jestem w ciąży, bo chyba musiał to usłyszeć ode mnie Potem były całusy, a potem stwierdził smutny, ze kto wypije to moje wino co zostałoNo ale ogarnął w końcu? ale sie ciesze z tej Twojej ciąży :*
Generalnie z tego co wiem, to retinol to pochodna wit A. Niezalecane w ciąży, ale słyszałam, ze większości kosmetyków nie zalecanych w ciąży czy w okresów starań jest nie zalecana, dla bezpieczeństwa ponieważ nikt nie przeprowadzał badań z udziałem ciężarnychWczoraj miałam tak samo z tym ciągnięciem i rozpieranie... Do tego ból pleców, rozpieranie i aż na uda mi schodziło, typowo jak dzień przed albo w dniu okresu, a tu jeszcze tydzień.
Ja też! Mam MASĘ najróżniejszych, najwięcej do włosów
To szybko! Ja najczęściej na raty to pół dnia mi schodzi
Przytulam! I cieszę się że się nie podłamałaś. Do tego podzielałam twoje emocje o wypłaszczeniu pozytywnych emocji i też czekam na taki znak że się na prawdę ucieszę i stwierdzę że jednak nie jest ze mną tak źle A próbujesz wzmacniać naturalnie grubość endometrium?