reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
#teamnastrojnametformine
Wjechała gładko 💊
ale niektóre żmije dały reakcje pod postami 😂
Wypraszam sobie 😁
Ja robiłam dziś burgery i nie wpadłaś....
Bo stary zamówił tacosyyyyy 🥰
Mój stary jest pomylony 😂 Rozbawił mnie do łez, bo nie chciał przyjąć prezentu (nie wiedział co jest w środku, bo nic dla mnie nie miał 😂 Musiałam go prosić, żeby otworzył 😂 I dobrze, że był też test z kreskami oprócz elektronicznego 😂😂😂😂
I jaka była reakcja??

reklama
Właśnie dziewczyny, jak to jest ze stosowaniem retinoidów w kremie, w trakcie starań? Ja chyba mam napisane na opakowaniu że nie wolno, ale ktoś zgłębiał temat? Albo stosujecie np tylko w pierwszej fazie cyklu? 😀 Ciekawa jestem bo akurat tego kremu i różnych produktów z aktywnymi składnikami i serum z kwasami trochę boję się używać, czasem używam, ale na zmianę.
Wczoraj miałam tak samo z tym ciągnięciem i rozpieranie... Do tego ból pleców, rozpieranie i aż na uda mi schodziło, typowo jak dzień przed albo w dniu okresu, a tu jeszcze tydzień.

Ja też! 🤩 Mam MASĘ najróżniejszych, najwięcej do włosów 😂

To szybko! Ja najczęściej na raty to pół dnia mi schodzi 😂

Przytulam! I cieszę się że się nie podłamałaś. Do tego podzielałam twoje emocje o wypłaszczeniu pozytywnych emocji i też czekam na taki znak że się na prawdę ucieszę i stwierdzę że jednak nie jest ze mną tak źle :) A próbujesz wzmacniać naturalnie grubość endometrium?
Generalnie z tego co wiem, to retinol to pochodna wit A. Niezalecane w ciąży, ale słyszałam, ze większości kosmetyków nie zalecanych w ciąży czy w okresów starań jest nie zalecana, dla bezpieczeństwa ponieważ nikt nie przeprowadzał badań z udziałem ciężarnych

Do góry