reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Witajcie staraczki, podczytuje Wasz wątek i wracam myślami do czasu w ktorym to my z mężem walczyliśmy o naszego bejbiczka. Te wszystkie wizyty, zabiegi i miesiace porażek.
Po 4 latach udało sie i mamy synka, wiec noe poddawajcie sie i walczcie do końca. Jeśli trzeba to jedźcie gdzieś dalej, zaczerpnijcie opinii innego specjalisty. Warto😊
myślę, że żadna z nas na to nie wpadła.

reklama
Porównaj sobie pakiet z tym co poniżej. Ja na początku zrobiłam ANA1 a jak wyszły dodatnie to poszerzyłam już o ANA4.
Nic z tego nie rozumiem 😁😁😁 pewnie dowiem się już po badania ile mi tego zrobią 😁😁
Właśnie przyszły mi kolejne badania wiec wrzucam, wszystkie, które mam do tej pory
A jednak masz tu ANA. To jest to samo co IGG ?
Jeezuuuu czarna magia

Właśnie przyszły mi kolejne badania wiec wrzucam, wszystkie, które mam do tej pory
Wrzucam ci moje wyniki jakie miałam. Brałam encorton do owu 2,5 mg a po owu 5mg

Załączniki

• IMG_20220530_141035.jpg
    IMG_20220530_141035.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 47
  • IMG_20220530_141021.jpg
    IMG_20220530_141021.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 48
  • IMG_20220530_141014.jpg
    IMG_20220530_141014.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 47
Witajcie staraczki, podczytuje Wasz wątek i wracam myślami do czasu w ktorym to my z mężem walczyliśmy o naszego bejbiczka. Te wszystkie wizyty, zabiegi i miesiace porażek.
Po 4 latach udało sie i mamy synka, wiec noe poddawajcie sie i walczcie do końca. Jeśli trzeba to jedźcie gdzieś dalej, zaczerpnijcie opinii innego specjalisty. Warto😊

A seks też trzeba? Bo ciągle nie wiem

reklama
Do góry