reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hmm a może masz ustawioną kontrolę cyklu a nie zajście w ciążę i może nie ma wtedy tej opcji? Bo ja mam podstawową wersję, nie premium i mam tak jak @Zazuu
Zmieniłam na zajście w ciążę ale nic to nie dało. Jedyny wykres jaki mogę prowadzić to wykres odnośnie wagi. Mniejsza. Może mam nie zaktualizowaną aplikacje 🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_2022-01-09-20-17-12-808_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2022-01-09-20-17-12-808_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    177,8 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Hej:) 5/6 cykl, badania robiłam tyle te podstawowe zalecane przez mojego ginekologa w PL ( mieszkam w UK )i wszystkie były dobre i gin dał zielone światło. W tym cyklu pierwszy raz używałam testów owulacyjnych.
No to jeszcze spoko na luzie możecie się starać. Ja ze swojej strony polecam zrobić badanie nasienia - proste, szybkie i może dużo powiedzieć :)

Zmieniłam na zajście w ciążę ale nic to nie dało. Jedyny wykres jaki mogę prowadzić to wykres odnośnie wagi. Mniejsza. Może mam nie zaktualizowaną aplikacje 🤷‍♀️
A jak zjedziesz na sam dół to nie masz takiego czegoś jak więcej parametrów? Ja z kolei nie mam u góry takich zakładek jak Ty, może faktycznie musisz zaktualizować 🤔

Załączniki

• 72F24C24-12A1-4D4E-A23C-9E071DADFEE5.png
    72F24C24-12A1-4D4E-A23C-9E071DADFEE5.png
    141 KB · Wyświetleń: 60
Siemka :) szczepiłyście się może trzecią dawką przeciw covid? Chciałam się wybrać w tym miesiącu, ale znajome mówią, że im ginekolodzy odradzają jeśli planują ciążę i już mam wątpliwości. Nie spotkałam jeszcze żadnych artykułów na ten temat, myślicie że faktycznie w czymś to przeszkadza?

Wszystkie badania w normie tzn jakie badania? 3 lata się staracie na cyklach stymulowanych czy to jest Twój pierwszy cykl z Clo? Napisz coś więcej :).
Przez ten okres miałam zlecone badania TSH, progesteron, prolaktyna, LH, FSH, HTZ, Ekstradiol, glukozę,Test ROMA i badanie drożności. Niektóre badania wykonywane kilka razy w różnych cyklach. Ten cykl jest pierwszym na clo. Po kilku zmianach ginekologa trafiłam na osobę, która w końcu chce pomóc, zamiast brać pieniądze za wizyty, kazać próbować i wrócić za miesiąc. Niestety pomimo tego, że lekarz widział tak cienkie rndedrium nie przepisał nic na podbudowę xd co prawda jadłam orzechy i suszone morele plus olej z wiesiołka ale raczej już było za późno żeby to pomogło ;) ale musiałam spróbować :)

reklama
Siemka :) szczepiłyście się może trzecią dawką przeciw covid? Chciałam się wybrać w tym miesiącu, ale znajome mówią, że im ginekolodzy odradzają jeśli planują ciążę i już mam wątpliwości. Nie spotkałam jeszcze żadnych artykułów na ten temat, myślicie że faktycznie w czymś to przeszkadza?
Tez się nad tym zastanawiam, kilka koleżanek uważa, że po szczepieniu zaczęły mieć problemy ginekologiczne 🤨 ja osobiście dwa tygodnie po szczepieniu miałam torbiel na jajniku ale nie wiązałam tego ze szczepieniem na covid.

Do góry