reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hmm a może masz ustawioną kontrolę cyklu a nie zajście w ciążę i może nie ma wtedy tej opcji? Bo ja mam podstawową wersję, nie premium i mam tak jak @Zazuu
Zmieniłam na zajście w ciążę ale nic to nie dało. Jedyny wykres jaki mogę prowadzić to wykres odnośnie wagi. Mniejsza. Może mam nie zaktualizowaną aplikacje 🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_2022-01-09-20-17-12-808_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2022-01-09-20-17-12-808_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    177,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Hej:) 5/6 cykl, badania robiłam tyle te podstawowe zalecane przez mojego ginekologa w PL ( mieszkam w UK )i wszystkie były dobre i gin dał zielone światło. W tym cyklu pierwszy raz używałam testów owulacyjnych.
No to jeszcze spoko na luzie możecie się starać. Ja ze swojej strony polecam zrobić badanie nasienia - proste, szybkie i może dużo powiedzieć :)

Zmieniłam na zajście w ciążę ale nic to nie dało. Jedyny wykres jaki mogę prowadzić to wykres odnośnie wagi. Mniejsza. Może mam nie zaktualizowaną aplikacje 🤷‍♀️
A jak zjedziesz na sam dół to nie masz takiego czegoś jak więcej parametrów? Ja z kolei nie mam u góry takich zakładek jak Ty, może faktycznie musisz zaktualizować 🤔

Załączniki

• 72F24C24-12A1-4D4E-A23C-9E071DADFEE5.png
    72F24C24-12A1-4D4E-A23C-9E071DADFEE5.png
    141 KB · Wyświetleń: 62
Siemka :) szczepiłyście się może trzecią dawką przeciw covid? Chciałam się wybrać w tym miesiącu, ale znajome mówią, że im ginekolodzy odradzają jeśli planują ciążę i już mam wątpliwości. Nie spotkałam jeszcze żadnych artykułów na ten temat, myślicie że faktycznie w czymś to przeszkadza?

Wszystkie badania w normie tzn jakie badania? 3 lata się staracie na cyklach stymulowanych czy to jest Twój pierwszy cykl z Clo? Napisz coś więcej :).
Przez ten okres miałam zlecone badania TSH, progesteron, prolaktyna, LH, FSH, HTZ, Ekstradiol, glukozę,Test ROMA i badanie drożności. Niektóre badania wykonywane kilka razy w różnych cyklach. Ten cykl jest pierwszym na clo. Po kilku zmianach ginekologa trafiłam na osobę, która w końcu chce pomóc, zamiast brać pieniądze za wizyty, kazać próbować i wrócić za miesiąc. Niestety pomimo tego, że lekarz widział tak cienkie rndedrium nie przepisał nic na podbudowę xd co prawda jadłam orzechy i suszone morele plus olej z wiesiołka ale raczej już było za późno żeby to pomogło ;) ale musiałam spróbować :)

reklama
Siemka :) szczepiłyście się może trzecią dawką przeciw covid? Chciałam się wybrać w tym miesiącu, ale znajome mówią, że im ginekolodzy odradzają jeśli planują ciążę i już mam wątpliwości. Nie spotkałam jeszcze żadnych artykułów na ten temat, myślicie że faktycznie w czymś to przeszkadza?
Tez się nad tym zastanawiam, kilka koleżanek uważa, że po szczepieniu zaczęły mieć problemy ginekologiczne 🤨 ja osobiście dwa tygodnie po szczepieniu miałam torbiel na jajniku ale nie wiązałam tego ze szczepieniem na covid.

Do góry