Moonstone
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ to ładnetak jak kwiatowa tylko wysyłasz balony
Ja wysłałam mamie taki zestaw plus Ferrero, liścik i nasza wspólną foteczke
Ja mojej przedwczoraj pokazałam wzór zaproszeń na ślub i tez się popłakała mówię jej - kobieto, uspokój się, poczekaj na wesele a ona buuuu i buuuuuW niedziele mama zaprosiła mnie i siostrę na obiad z okazji dnia matki. Dałyśmy jej prezent+ kartkę z osobistymi/wzruszającymi życzeniami. W trakcie czytania zaczęła płakać, my oczywiście tez Ale w tej całej akcji która trwała maks 20 sekund pomyślałam, że zrobiłabym wszystko żeby mieć kiedyś takie wspomnienie z moim dzieckiem. Wiec na dwój sposób mnie ten dzień tez dotknął
To moja nie uroniła nawet łzy jak suknie ślubną przymierzalam. Dopiero przy błogosławieństwieJa mojej przedwczoraj pokazałam wzór zaproszeń na ślub i tez się popłakała mówię jej - kobieto, uspokój się, poczekaj na wesele a ona buuuu i buuuuu
U mnie w sumie też się to do tego sprowadza, w stosunku 40/60. I generalnie ja choruję, gdy przychodzi zaplanowany urlop. Moje ciało wie, że ma wolne, i wtedy choruje... No może wyjątkiem covid...U mnie jest tak, ze mamy wynagrodzenie podstawowe + premia uznaniowa, jak idziesz na l4 to nie dostajesz premii, a to jest 75% moich dochodów dlatego nie pozwalamy sobie na zwolnienia, jak chorujemy to bierzemy urlopy
Same słodziakiZobacz załącznik 1404937Zobacz załącznik 1404938Zobacz załącznik 1404939Zobacz załącznik 1404940Zobacz załącznik 1404946
Pozdrowienia dla wszystkich kocich i psich mam!
Kroliczkowych! Kawiowych! Chomiczych! Mysich a nawet Jaszczurzych i innych zwierzątkowych! Pamiętajcie! Nieważne na ilu łapkach czy nogach poruszają się Wasze dzieci kochają Was mocno i są z Was dumne !
Wariatkoooo teraz ryczę jeszcze bardziejZobacz załącznik 1404937Zobacz załącznik 1404938Zobacz załącznik 1404939Zobacz załącznik 1404940Zobacz załącznik 1404946
Pozdrowienia dla wszystkich kocich i psich mam!
Kroliczkowych! Kawiowych! Chomiczych! Mysich a nawet Jaszczurzych i innych zwierzątkowych! Pamiętajcie! Nieważne na ilu łapkach czy nogach poruszają się Wasze dzieci kochają Was mocno i są z Was dumne !
Ja wysłałam mamie pocztę balonową
Moja tak samo, zero łez, za to taka przyjaciółka rodziny i moja szwagierka i ogólnie rodzina starego w ryk.To moja nie uroniła nawet łzy jak suknie ślubną przymierzalam. Dopiero przy błogosławieństwie
Moja mama właśnie się umawia z koleżankami na spotkanie "50 lat po maturze" . Ja mam w tym roku 20 lat po... I tak sobie myślę, że pamiętam, gdy była na swoim dwudziestokilkuleciu właśnie... Miałam wtedy 9 lat... A ja co? W tym samym momencie życiowym i zero dzieci... Moje koleżanki też planują spotkanie, tylko że od dawna jest to forum wymiany doświadczeń mamuś, więc te z nas, które dzieci nie mają, jakoś ani nie mają ochoty, ani swojego miejsca... snif...W niedziele mama zaprosiła mnie i siostrę na obiad z okazji dnia matki. Dałyśmy jej prezent+ kartkę z osobistymi/wzruszającymi życzeniami. W trakcie czytania zaczęła płakać, my oczywiście tez Ale w tej całej akcji która trwała maks 20 sekund pomyślałam, że zrobiłabym wszystko żeby mieć kiedyś takie wspomnienie z moim dzieckiem. Wiec na dwój sposób mnie ten dzień tez dotknął