reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Kurde jak to mozliwe ze dzwonie, ciągle jest sygnał, ani razu nie bylo zajete i nikt dalej nie odbiera?? 😡😡
A to normalne w szpitalach. Ja dzwonilam 3 dni jak się mialam umawiać na zabieg. Nigdy nikt nie odebral. Wkurzyłam się i pojechałam osobiście
I wiesz co? Nikogo nie było przy okienku telefon dzownil a panie i tak nie odbierały....

Mnie to nie rusza w ogóle 🙂 ja mam problem co kupić mamie i teściowej bo oczywiście mój stary miał dużo czasu a rano się obudził z ręka w nocniku
To tak jak mnie, jakoś nie rusza mnie dzień matki, bardziej mnie ruszają te grafiki etc "Ty, która jesteś matką w sercu.."

Mi wjeżdża na banie to że mój mąż ma dziecko z była ( dzieciak jest kochany) która miała wycięta tarczycę, pcos, kilka zabiegów przy których miała wycinane zmiany. Spotykali się 4 msc i wpadka. Lekarz mówi że to cud. Moje delikatne zawahania zdrowotne to pikuś przy niej i co i nic nam z naszych starań nie wyszło. mieliśmy sporą przerwę w staraniach, teraz zaczynamy "od nowa" ale jakoś nie wierzę w szczęśliwe zakończenie. Dajemy sobie czas do końca roku, jak się nie uda to zaczynamy starać się o adopcje. Moja psycha jest za słaba na długie starania.

W kolejnym dodzwoniłam sie od razu ale mam dzwonić po poludniu bo teraz lekarz jest zajety. Teraz rozkminiam czy po południu chodzi jej ze po 12, bo ja to zawsze po poludniu rozumiem bardziej 15🤣🤣

Czy tylko ja się dziś już zdążyłam poryczeć widząc wszędzie dzień matki ? 😭😭😭😭
W niedziele mama zaprosiła mnie i siostrę na obiad z okazji dnia matki. Dałyśmy jej prezent+ kartkę z osobistymi/wzruszającymi życzeniami. W trakcie czytania zaczęła płakać, my oczywiście tez 😂 Ale w tej całej akcji która trwała maks 20 sekund pomyślałam, że zrobiłabym wszystko żeby mieć kiedyś takie wspomnienie z moim dzieckiem. Wiec na dwój sposób mnie ten dzień tez dotknął

reklama
Głupio zapytam, co to poczta balonowa?

Edit: już sprawdziłam🤣🤣 Myślałam,że to coś związane z lotem balonem 🤣 Ale pomysł fajny 😍
tak jak kwiatowa tylko wysyłasz balony 😎
Ja wysłałam mamie taki zestaw plus Ferrero, liścik i nasza wspólną foteczke 😁

Załączniki

• 875c6d48-470a-4775-bb9c-b3fa8260192e.jpg
    875c6d48-470a-4775-bb9c-b3fa8260192e.jpg
    77,8 KB · Wyświetleń: 94
Do góry