reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
apropo rzugania po wypiciu czegoś turbo słodkiego to przypomniało przypomniało mi się jak stary kazał mi pic szklankę wody z mnóstwem soli jak było mi nie dobrze i chciałam zwymiotować. Ja ogólnie kocham sól, dużo sole, a żaden sposób na wywołanie wymiotów u mnie nie działa. No i stary stwierdził, ze to działa na wszystkich. Zrobił mi tą super miksturę i mowi ze idzie ze mną do toalety bo on musi to zobaczyć.
Poszliśmy. Wypiłam. I tak stoimy i pytam go kiedy to ma zadziałać. Popatrzył na mnie jak na diabła, powiedział ze on w to nie wierzy i poszedł. Nie zwymiotowalam.

Na usg nie bylo widać zadnego wodniaka, a pani doktor sie nagrzebala, myslalam ze zejde😅 ogolnie bardzo dziwna sytuacja i jak to powiedziala w medycynie wszystko mozliwe i ze widzac poprzednie usg az ciezko jej uwierzyc. Gdyby go nie bylo nigdy by nie wpadla ze z jajowodami jest cos nie tak🤷‍♀️ powiedziala ze ciezko jej stwierdzic co to po samym zdj ale moze to ten plyn po owu dal taki obraz 🤷‍♀️zdziwila sie ze dostalam skierowanie na hsg, od razu wypisala na laparo z podejrzeniem tych nieszczesnych wodniakow mimo wszystko. Z wodniakami jest 0 1, jest wodniak = wycinamy jajowod, odchodzi sie juz od usuwania samych wodniakow bo i tak jajowod traci swoje funkcje

reklama
Na usg nie bylo widać zadnego wodniaka, a pani doktor sie nagrzebala, myslalam ze zejde😅 ogolnie bardzo dziwna sytuacja i jak to powiedziala w medycynie wszystko mozliwe i ze widzac poprzednie usg az ciezko jej uwierzyc. Gdyby go nie bylo nigdy by nie wpadla ze z jajowodami jest cos nie tak🤷‍♀️ powiedziala ze ciezko jej stwierdzic co to po samym zdj ale moze to ten plyn po owu dal taki obraz 🤷‍♀️zdziwila sie ze dostalam skierowanie na hsg, od razu wypisala na laparo z podejrzeniem tych nieszczesnych wodniakow mimo wszystko. Z wodniakami jest 0 1, jest wodniak = wycinamy jajowod, odchodzi sie juz od usuwania samych wodniakow bo i tak jajowod traci swoje funkcje
czyli w sumie dalej nic nie wiadomo... no to czekamy na laparo...

Do góry