reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Kochana, za jakieś 13 tygodni będzie Ci dane to sprawdzićJak robiłam ostatnio betę to była pani plus size na glukozie. Wyglądała jakby miała problem z wypiciem i ogolnie była blada
Moonstone
Moderator
Wiem i wcale nie jestem z tego powodu szczęśliwa XDKochana, za jakieś 13 tygodni będzie Ci dane to sprawdzić
L
Ladycarooo
Gość
Już mnie nie straszcie więcej! Ja jestem twarda!
Owulacja
Pewnie, że dasz radęJuż mnie nie straszcie więcej! Ja jestem twarda!
Jak dobrze pamiętam, to na drugie i trzecie pobranie wchodzi się poza kolejką
L
Ladycarooo
Gość
tak mi się zdaje, bo ostatnio jak byłam na jakichś zwykłych badaniach to jakaś kobieta wlasnie wchodziła poza. No jak ma być po 1h i po 2h to nielogicznym by było czekaćPewnie, że dasz radę
Jak dobrze pamiętam, to na drugie i trzecie pobranie wchodzi się poza kolejką
Nel331
apropo rzugania po wypiciu czegoś turbo słodkiego to przypomniało przypomniało mi się jak stary kazał mi pic szklankę wody z mnóstwem soli jak było mi nie dobrze i chciałam zwymiotować. Ja ogólnie kocham sól, dużo sole, a żaden sposób na wywołanie wymiotów u mnie nie działa. No i stary stwierdził, ze to działa na wszystkich. Zrobił mi tą super miksturę i mowi ze idzie ze mną do toalety bo on musi to zobaczyć.
Poszliśmy. Wypiłam. I tak stoimy i pytam go kiedy to ma zadziałać. Popatrzył na mnie jak na diabła, powiedział ze on w to nie wierzy i poszedł. Nie zwymiotowalam.
Poszliśmy. Wypiłam. I tak stoimy i pytam go kiedy to ma zadziałać. Popatrzył na mnie jak na diabła, powiedział ze on w to nie wierzy i poszedł. Nie zwymiotowalam.
Moonstone
Moderator
Ja co do zasady tak ale jednak nie wiem czy nie będę rzygac XDJuż mnie nie straszcie więcej! Ja jestem twarda!
W ogole na razie nie mam mdłości
Mmiiaa
Na usg nie bylo widać zadnego wodniaka, a pani doktor sie nagrzebala, myslalam ze zejde ogolnie bardzo dziwna sytuacja i jak to powiedziala w medycynie wszystko mozliwe i ze widzac poprzednie usg az ciezko jej uwierzyc. Gdyby go nie bylo nigdy by nie wpadla ze z jajowodami jest cos nie tak powiedziala ze ciezko jej stwierdzic co to po samym zdj ale moze to ten plyn po owu dal taki obraz zdziwila sie ze dostalam skierowanie na hsg, od razu wypisala na laparo z podejrzeniem tych nieszczesnych wodniakow mimo wszystko. Z wodniakami jest 0 1, jest wodniak = wycinamy jajowod, odchodzi sie juz od usuwania samych wodniakow bo i tak jajowod traci swoje funkcje
reklama
L
Ladycarooo
Gość
czyli w sumie dalej nic nie wiadomo... no to czekamy na laparo...Na usg nie bylo widać zadnego wodniaka, a pani doktor sie nagrzebala, myslalam ze zejde ogolnie bardzo dziwna sytuacja i jak to powiedziala w medycynie wszystko mozliwe i ze widzac poprzednie usg az ciezko jej uwierzyc. Gdyby go nie bylo nigdy by nie wpadla ze z jajowodami jest cos nie tak powiedziala ze ciezko jej stwierdzic co to po samym zdj ale moze to ten plyn po owu dal taki obraz zdziwila sie ze dostalam skierowanie na hsg, od razu wypisala na laparo z podejrzeniem tych nieszczesnych wodniakow mimo wszystko. Z wodniakami jest 0 1, jest wodniak = wycinamy jajowod, odchodzi sie juz od usuwania samych wodniakow bo i tak jajowod traci swoje funkcje
Podziel się: