reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jutro Ci tu wstawię wyniki do analizy xD jeśli mi zrobią to badanie, ale to skierowanie chyba da radę, co?
jest pieczątka lekarza, a to tylko o to chodzi.
W dużym skrócie jest to po prostu niebezpieczne badanie. Są przypadki, gdzie skończyło się nawet zgonem (ale to bardzo skrajne przypadki i na pewno byście wiedziały gdybyście miały takie przeciwskazania) i przychodnie chcą mieć dupochron w razie gdyby ktoś na przykład wpadłem w śpiączkę

jest pieczątka lekarza, a to tylko o to chodzi.
W dużym skrócie jest to po prostu niebezpieczne badanie. Są przypadki, gdzie skończyło się nawet zgonem (ale to bardzo skrajne przypadki i na pewno byście wiedziały gdybyście miały takie przeciwskazania) i przychodnie chcą mieć dupochron w razie gdyby ktoś na przykład wpadłem w śpiączkę
czyli ogólnie po badaniu pod kocyk i leżeć? Znaczy musze pracować, ale siedzę przy kompie. I rozumiem, że mam się oszczędzać do końca dnia?
A jeść po badaniu mogę normalnie?

czyli ogólnie po badaniu pod kocyk i leżeć? Znaczy musze pracować, ale siedzę przy kompie. I rozumiem, że mam się oszczędzać do końca dnia?
A jeść po badaniu mogę normalnie?
generalnie najważniejsze żeby w trakcie badania nie łazić czyli przez te 2 godziny. Ale ten dzień też powinien być lekki. A jeść tak, koniecznie. Najlepiej mieć ze sobą kanapkę czy coś żeby zjeść sobie po badaniu

@Ladycarooo zapytaj sobie w punkcie czy honorują każdą glukozę, czy może być smakowa. U nas same dziewczyny rozrabiają z wodą to co pacjent przyniesie. Na miejscu niestety nie można kupić.
Punkt jest mały, to pozwalają wyjść na ławkę przed, ewentualnie do auta, ale zaleca się siedzieć na miejscu. Dobrze mieć kogoś ze sobą w parze w razie "wu" :)
Nie wolno zwymiotować glukozy przed drugim pobraniem bo wtedy badanie do powtórki :(

@Ladycarooo zapytaj sobie w punkcie czy honorują każdą glukozę, czy może być smakowa. U nas same dziewczyny rozrabiają z wodą to co pacjent przyniesie. Na miejscu niestety nie można kupić.
Punkt jest mały, to pozwalają wyjść na ławkę przed, ewentualnie do auta, ale zaleca się siedzieć na miejscu. Dobrze mieć kogoś ze sobą w parze w razie "wu" :)
Nie wolno zwymiotować glukozy przed drugim pobraniem bo wtedy badanie do powtórki :(
o matko, to aż na rzyga może mnie pociągnąć? :O zaczynam się bać

reklama
Do góry