reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Poszłam zrobić beta hcg i progesteron i w diagnostyce zaplacilam 92 zł! Wyszedl mi dziś cień ale podejrzewam że to pozostałość po poronieniu temu ta betę robię by mieć pewność jak będzie właściwe testowanie 😉
Jakim cudem? Ja w pt w diagnostyce zapłaciłam niecałe 80 :O

Ej dobra a teraz znów mam pytanie o owu. Czy zauważyliście jakaś zależność w bólach w dni płodne i po domniemanej owu w cyklu, gdzie wiecie, ze owu była a w cyklu, gdzie jej nie było ? Bo się tak zastanawiam, czy te bole mają związek np. Z tym, ze nie miałam owu ? 🤔

ohohoh to emocje się szykują. A pokażesz test? :D
Na zdjęciu nie wyszło a spieszylam sie do pracy 🤣
Jakim cudem? Ja w pt w diagnostyce zapłaciłam niecałe 80 :O
Widocznie taka marzę sobie biorą. Jestem w szoku bo zawsze koło 60zl płaciłam za betę i proga. Ale dziś robiłam w innym punkcie pobrań niż zwykle żeby zdążyć do pracy , już tam nie pojde 😄

Na zdjęciu nie wyszło a spieszylam sie do pracy 🤣

Widocznie taka marzę sobie biorą. Jestem w szoku bo zawsze koło 60zl płaciłam za betę i proga. Ale dziś robiłam w innym punkcie pobrań niż zwykle żeby zdążyć do pracy , już tam nie pojde 😄
Kiedy wynik ?!

reklama
Luźna guma, Zazuu tutaj ostatnio chyba pisala o testach, które znalazła, ze wykrywają ciąże dwa dni po stosunku. A ja jestem 5! Będą dwie piękne kreski
Podlinkuj te testy bo mnie już od czytania rozbolał brzuch i mnie mdli to myślę, że i bez testowania wszystko jasne ale trzeba udowodnić reszcie niedowiarkufff 😝

Do góry