Alabama89
Fanka BB :)
A jak ja miałam mole w mące to też się liczy jako znak?Znak!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak ja miałam mole w mące to też się liczy jako znak?Znak!
No jasne. To symbol mnożenia się!A jak ja miałam mole w mące to też się liczy jako znak?
Przeczytałam motyle i myślę ale jakA jak ja miałam mole w mące to też się liczy jako znak?
A motyle w mące to na bliźniakiPrzeczytałam motyle i myślę ale jak
Ło rajuśku!!! Pięknie !!!ej, patrzcie, to ja. Jestem trochę atencyjna, ale mam ochotę się pochwalić
Zobacz załącznik 1404044
A nie mógł ich po prostu przenieść?Witam Was Piękne Kobietki u mnie dziś bezobiadowo i bez radości. Odwiozłam rano mężula i znów 4 tygodnie sama ale tym razem pełna nadziei bo seksy były i owu może też więc nic tylko czekać na pierwsze pryszcze
Tak jak Wy kocham wszystkie zwierzaki do tego stopnia, że w sobotę popłakałam się prawie jak M. zatłukł kilka nornic-mini myszo szczurów ( rozbieraliśmy u teściów starą szopę i miały gniazdo). Żal mi było, że cierpią, za to teściowa miała ubaw
Ogólnie mam nadzieję, że jakoś zleci czas bo dzień Matki za pasem, a naszej już nie ma ... Przejęłam wychowywanie siostry 4 lata temu jak zaczynała gimnazjum i co roku mamy dramę 26 maja No ale za tydzień wyprawiam tą Młodą Pannę na Erasmusa do Hiszpanii niechaj dziecko jedzie i zwiedza świat i mam nadzieję, że to nas jakoś oderwie od rzeczywistych wydarzeń.
Miłego dnia i obiecuję już być na bieżąco
Serio czytanie 20 stron wstecz to masakra
Ja juz tez nie mam mamy i przejela mnie siostra Musimy sie trzymaćWitam Was Piękne Kobietki u mnie dziś bezobiadowo i bez radości. Odwiozłam rano mężula i znów 4 tygodnie sama ale tym razem pełna nadziei bo seksy były i owu może też więc nic tylko czekać na pierwsze pryszcze
Tak jak Wy kocham wszystkie zwierzaki do tego stopnia, że w sobotę popłakałam się prawie jak M. zatłukł kilka nornic-mini myszo szczurów ( rozbieraliśmy u teściów starą szopę i miały gniazdo). Żal mi było, że cierpią, za to teściowa miała ubaw
Ogólnie mam nadzieję, że jakoś zleci czas bo dzień Matki za pasem, a naszej już nie ma ... Przejęłam wychowywanie siostry 4 lata temu jak zaczynała gimnazjum i co roku mamy dramę 26 maja No ale za tydzień wyprawiam tą Młodą Pannę na Erasmusa do Hiszpanii niechaj dziecko jedzie i zwiedza świat i mam nadzieję, że to nas jakoś oderwie od rzeczywistych wydarzeń.
Ja pamiętam, jak to miałam 5 czy 6 lat, mój dziadek hodował króliki normalnie na pasztet etc. I wiecie, ja jako dziecko kochałam te króliki, dla mnie to był maskotki. A on przy mnie normalnie zabił jednego królika.. rpzy dziecku małym... i jak rodzice go ochrzanili to nie rozumiał, co w ogóle źle zrobił. Twierdził, ze dziecko musi wiedzieć jak to wygląda.Witam Was Piękne Kobietki u mnie dziś bezobiadowo i bez radości. Odwiozłam rano mężula i znów 4 tygodnie sama ale tym razem pełna nadziei bo seksy były i owu może też więc nic tylko czekać na pierwsze pryszcze