reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

No a np mój stary ja nie ma szynki na kanpce to bee. Udało mi się go rpzekonać trochę do pasty jajecznej i rybnej.
Mój ma w ciulu z czym my zrobię kanapki xD jak nie zrobię to tez ma w ciulu xD chyba ze zrobię mu z masłem orzechowym to stwierdzi, ze są suche i tego nie je mimo ze Np. Zrobię mu 4 kanapki z czego jedna jest z masłem orzechowy to złamas nie spojrzy to tych 3 z czym są tylko nie zje ani jednej bo stwierdzi, ze wszystkie z masłem 🤦‍♀️

reklama
Ja bardzo się starałam obserwować ten cykl i jakieś bóle mam dopiero po-jajnik kłuje i lekkie rozpieranie w podbrzuszu, a reszta to cyrk, który pewnie sobie wmawiam, bo byłam cieplejsza- podniosła mi się temperatura i dwie noce nie mogłam spać - podobno coś w tym jest bo hormony fisiują
No mnie tez boli podbrzusze, rozdziera mnie wręcz 🤣 i jajnik mnie boli. A miałaś potwierdzona owu ?

Ej dobra a teraz znów mam pytanie o owu. Czy zauważyliście jakaś zależność w bólach w dni płodne i po domniemanej owu w cyklu, gdzie wiecie, ze owu była a w cyklu, gdzie jej nie było ? Bo się tak zastanawiam, czy te bole mają związek np. Z tym, ze nie miałam owu ? 🤔
Mnie kluje po obu stronach po owu, ale wyczytałam ze to moze byc od tych wodniaków, więc teraz mam tego objawy😅🤦‍♀️

No a np mój stary ja nie ma szynki na kanpce to bee. Udało mi się go rpzekonać trochę do pasty jajecznej i rybnej.
Mój jest niereformowalny. Z zielonych warzyw to tylko ogórek, on jak dziecko - nawet nie sprobuje a już mówi bleee... Normalnie ja z nim i z siostrą to mam przedszkole, a jak byłam na diecie to najlepiej to by było siedzieć w domu i na trzy obiady jechać bo delikatesy z nich takie, że szok 😱

Mój ma w ciulu z czym my zrobię kanapki xD jak nie zrobię to tez ma w ciulu xD chyba ze zrobię mu z masłem orzechowym to stwierdzi, ze są suche i tego nie je mimo ze Np. Zrobię mu 4 kanapki z czego jedna jest z masłem orzechowy to złamas nie spojrzy to tych 3 z czym są tylko nie zje ani jednej bo stwierdzi, ze wszystkie z masłem 🤦‍♀️
o nieeee, to mój nawet jak mu robiłam kanapki i widział, ze mu za cienko majonezem posmarowałam to od razu poprosił czy można grubiej :D

Mój jest niereformowalny. Z zielonych warzyw to tylko ogórek, on jak dziecko - nawet nie sprobuje a już mówi bleee... Normalnie ja z nim i z siostrą to mam przedszkole, a jak byłam na diecie to najlepiej to by było siedzieć w domu i na trzy obiady jechać bo delikatesy z nich takie, że szok 😱
Nie no to mój zwłaszcza jak się okazało, ze ma słabych pływaków to grzecznie jadł nawet soczewicę, mimo, że nie lubi... No ale teraz nasza dieta jest taka se, chociaż no ja ogólnie dość zdrowo gotuję, ale nie zwracam już aż takiej uwagi, żeb to było płodne wszystko

reklama
Do góry