reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
No rozumiem. Myślę, że jak zaszłaś to pewnie jest ok. Moj ma słabe nasienie i leci 19 cykl, a ja nigdy nie widziałam 2 kresek...
Ja jedyne dwie kreski jakie widzialam to na testach owu.
Jak sie nie uda w tym cyklu to chyba musze starego na badania wysłać... bo to jedyne co nam brakuje.

I takie pytanie - wasi partnerzy śpią bez bielizny? Wszyscy mówią zeby nie przegrzewać jąder a mój jak na złość nie da sie przekonać na spanie bez boxerek

Mój śpi w takich bardzo luźnych bokserkach (nawet bardziej to spodenki), ogólnie nie lubi być w obcisłych gaciach, jak jest w domu to często majtek nie zakłada albo nosi te luźne 🙈

Ja jedyne dwie kreski jakie widzialam to na testach owu.
Jak sie nie uda w tym cyklu to chyba musze starego na badania wysłać... bo to jedyne co nam brakuje.

I takie pytanie - wasi partnerzy śpią bez bielizny? Wszyscy mówią zeby nie przegrzewać jąder a mój jak na złość nie da sie przekonać na spanie bez boxerek
Mój śpi w majtkach mimo że mamy bardzo ciepło ale od czasu gdy mamy dzieci to jest usprawiedliwiony bo często śpią z nami więc lepiej w tych majtach niż straszyć dzieci 🐦 🤣

Mój śpi w takich bardzo luźnych bokserkach, ogólnie nie lubi być w obcisłych gaciach, jak jest w domu to często majtek nie zakłada albo nosi te luźne 🙈
No mój wlasnie tych luźnych nie lubi, zawsze w tych bardziej obcisłych 😭😭 niby mówi że nic go nie uciska i nie jest mu gorąco i mam być spokojna ale jakoś mnie nie przekonuje ...

reklama
Do góry