lady_in_blue
Fanka BB :)
Oczywiście spróbować warto ale my już próbowaliśmy wszystkich kombinacji i ...No system co 2-3 dni nie dziala, więc próbujemy inaczej nie mamy nic do stracenia..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście spróbować warto ale my już próbowaliśmy wszystkich kombinacji i ...No system co 2-3 dni nie dziala, więc próbujemy inaczej nie mamy nic do stracenia..
My w tym cyklu ostatnie dni to 2x dziennie ale to przez moje zaskakująco wysokie libido wczesniej się to nigdy nie zdarzało wiec korzystamy akurat idealnie po pikuOczywiście spróbować warto ale my już próbowaliśmy wszystkich kombinacji i ...
Mój też spi w luźnych spodenkach. I tak jak powiedziala jedna z dziewczyn - my sie rozkraczamy ciagle, a facet niech się poświęci i zmieni te gacieJa jedyne dwie kreski jakie widzialam to na testach owu.
Jak sie nie uda w tym cyklu to chyba musze starego na badania wysłać... bo to jedyne co nam brakuje.
I takie pytanie - wasi partnerzy śpią bez bielizny? Wszyscy mówią zeby nie przegrzewać jąder a mój jak na złość nie da sie przekonać na spanie bez boxerek
No coś czuje, że i u nas tak będzie... ale co nam szkodzi jak i tak gowno wychodziOczywiście spróbować warto ale my już próbowaliśmy wszystkich kombinacji i ...
Nie no, oczywiście. W sumie to nie wiadomo co pomoże więc lepsze częste uprawianie seksu niż medykalizacja .No coś czuje, że i u nas tak będzie... ale co nam szkodzi jak i tak gowno wychodzi
Mój śpi bez bielizny, w luźnych spodenkach bawełnianych takich do połowy uda a na codzień boksy nosi te przylegające, nie lubi luźnych ale ja mu kupuje gacie i z czystym sumieniem polecam Intimissimi uomo i boksy z bawełny suprima, stary nie chce innych, sa przewiewne, idealnie odprowadzają wilgoć, nic nie uciska, nie obciera itd. Kupiłam mu pierwszą parę chyba z 7 lat temu i do dziś mimo ze prane tysiąc razy to są jak nówki. Teraz akurat jest promka, ze wszystkie za 35zl ale często sa tez promocje np 2+1 żeby damskie robili takie wygodne to by było boskoJa jedyne dwie kreski jakie widzialam to na testach owu.
Jak sie nie uda w tym cyklu to chyba musze starego na badania wysłać... bo to jedyne co nam brakuje.
I takie pytanie - wasi partnerzy śpią bez bielizny? Wszyscy mówią zeby nie przegrzewać jąder a mój jak na złość nie da sie przekonać na spanie bez boxerek
Może spróbuj herbaty z imbirem? Ponoć imbir łagodzi mdłościMacie jakieś sprawdzone sposoby na mdłości i wymioty? Coś oprócz coli i gorzkiej herbaty. Chyba złapała mnie jakas wirusowka.
O imbirze nie słyszałam. Zaraz spróbuję, bo mam wrażenie że zdechne.Może spróbuj herbaty z imbirem? Ponoć imbir łagodzi mdłości
Okresu nadal nie ma?O imbirze nie słyszałam. Zaraz spróbuję, bo mam wrażenie że zdechne.
Nie ma. Jutro po pracy jadę sobie na bete, żeby się upewnić ze nie ma ciąży. Żadnego plamienia-nic. Tyle że brzuch mnie boli od kilku dni jak na okres, który de facto nie przyszedł. Najpierw mdłości, a dzisiaj wymioty. Ale raczej nie łączę tego ze sobą. Podejrzewam, że jakaś wirusowka. A może to jakaś pozamaciczna? Ja już fixuje. Powiem Wam szczerze, że nerwowo jestem wykończona.Okresu nadal nie ma?