Nel331
Fanka BB :)
Sadzac po minie to nie jest ranny ptaszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!Siemanko!Miłego dnia
Ja dziś na obiad mam pupety w sosie pomidorowym i chyba sobie jakiśmakaron z warzywami do tego zrobię. Stary w biurze, więc robię tylko dla siebie.
Dziś jadę do fryzjera na podcięcie końcówek. Będę musiała sama poprowadzić auto, bez starego obok :O
Dziękuję dziewczyny za wszystkie komplementy jesteście kochane <3
Jaki słodziak <3
Powodzenia Lady car (ooo)Siemanko!Miłego dnia
Ja dziś na obiad mam pupety w sosie pomidorowym i chyba sobie jakiśmakaron z warzywami do tego zrobię. Stary w biurze, więc robię tylko dla siebie.
Dziś jadę do fryzjera na podcięcie końcówek. Będę musiała sama poprowadzić auto, bez starego obok :O
Dziękuję dziewczyny za wszystkie komplementy jesteście kochane <3
Bez problemu chodzi w butach?
Co Ty! To zdjęcie w wczoraj, dziś jeszcze nie wstał! Chrapie gorzej niż mój tata
Sadzac po minie to nie jest ranny ptaszek
Teraz już jest przyzwyczajony ale na początku wyglądało to podobnieBez problemu chodzi w butach?
sikam
Kochom ten makaron Kochom te psyCześć Dziewczyny! U mnie dziś pieczona feta z pomidorkami i makronem, a do tego grillowany bakłażan (załączam zdjęcie poprzedniego bo to bardzo dobrze wyglądające danie). Korzystam z ostatnich dni działającego piekarnika.
Piękne macie pieski! Ja od czasu kiedy zaczęliśmy mieć pieska stałam się totalna psiara i kocham wszystkie! to Sawa tez pozdrawia i tez życzy dobrego dnia drugi piesek to piesek mojego taty