reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Miłego weekendu moje dziewczynki!
Jakie plany?
Ja jadę na zakupy wakacyjno - nowopracowe xD jakiś ubrań muszę sobie pokupować, bo w nowej firmie trochę bardziej oficjalny dresscode, a ja w szafie same bluzy xD
Dentysta, ginekolog, sex XD

Właśnie stresuja sie dentysta, ale nie przed wizyta tylko ze nie bede umiala poruszac sie na parkingu 🤣

Laski, trzymajcie kciuki, lecę na drożność. Wszystko co może to mi się trzęsie ze strachu...
Trzymam kciuki!!!! Mam nadzieję że wszystko legancko i bezboleśnie wypłynie 😘😘😘😘
@pluto_nova !!!! Sto lat Laska!!!! No i oczywiście dzidziutka różowego i słodkiego 😍😍😍😍
Ja dalej etap dzikich seksow, wczoraj pik 🤗🤗🤗 dziś byłam aparat na dolny łuk zębowy zakładać takie moje marzenie o prostych ząbkach i maaaassssaaaakrrraaaa

Miłego dnia kobietki💞 urlop zarezerwowany w tym roku stary chce góry to niech ma padło na Wisłę 😍 ktoś może z Wisły tu jest?😁

BTW chcial góry bo w tamtym roku morze i nie chcial sie przekonać by znowu tam jechać...😬
Ja na podróży poślubnej byłam w Wiśle i tam zdarzył się ten felerny wypadek które pociągnął za sobą pasmo nieszczęść. Ale hotel był spoko :p
A jak dziewczyny u Was z piciem wody? Pijecie? Macie problem?
Ja Wam powiem, ze na luzie wypijam 1.5 litra i dziwi mnie, że ktoś nie może bo mi się mega pić chce w ciągu dnia :D kocham wodę i herbatkę :D
Ciężko z wodą... Jak jestem w pracy pełną zmianę to chce mi się pić i wypije te 1,5l, w domu jakoś zapominam i jest kiepsko :/ Kawy nie pijam, herbaty ze 2.
nasza już 3600😅
O,nasza też podobnie...
Jak czytam czasem to co piszecie to ja jednak nudziara jestem. Trykałabym się ze ktoś najdzie 🙈🙈🙈
Ja też! Tak zazdroszczę tych ciekawych seksów, ale jestem z tych bojących się że ktoś przyczai i przypał 😂
U mnie też kiepsko z koncentracją, bo gorąco masakrycznie. Ale jak to w mojej pracy bywa - moi uczniowie mają prawo do dekoncentracji i cierpień, ale ja jakoś nie...

Ostatni zaś sen erotyczny, który mnie zdekoncentrował, dotyczył Wołodymyra Zełeńskiego...
Hahaha, to u mnie ostatni jakiś 3tyg temu dotyczył szefa... Który prawdopodobnie woli jednak swoją płeć, wszyscy tak mówią, ale nikt nie wie. Bardzo fajny facet, a do tego oczywiście dość przystojny 😎
@pluto_nova najlepszego 👑 Wspaniałego dnia, pysznego tortu, zimnego szampana i nieziemskiego seksu 🎂🥂🎀🎊 Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia 👑
@pluto_nova dzidziora!!! I hajsu i szczęścia! 🎂🍰🍾🍷🍸🍹🍺🍻
I to są najlepsze życzenia! Nic dodać, nic ująć! 😍

Trzymam kciuki!!!! Mam nadzieję że wszystko legancko i bezboleśnie wypłynie 😘😘😘😘
@pluto_nova !!!! Sto lat Laska!!!! No i oczywiście dzidziutka różowego i słodkiego 😍😍😍😍
Ja dalej etap dzikich seksow, wczoraj pik 🤗🤗🤗 dziś byłam aparat na dolny łuk zębowy zakładać takie moje marzenie o prostych ząbkach i maaaassssaaaakrrraaaa
Ooo ja 2 lata temu skończyłam przygodę z aparatem 🙂 dół to jeszcze, jak dołożyli gore to ledwo szło mnie zrozumieć 🤣🤣

Po cichu liczę ze jeszcze sciemnieje po poludniu/wieczorem. Bo co to ma być, ze pik jest a brak starego 🤣 bedzie dopiero jutro rano, a ostatni sex we wtorek wieczorem 🥺
Myslicie ze jesli to pik to jutro jeszcze mamy szanse?
20220520_104151.jpg

Miłego weekendu moje dziewczynki!
Jakie plany?
Ja jadę na zakupy wakacyjno - nowopracowe xD jakiś ubrań muszę sobie pokupować, bo w nowej firmie trochę bardziej oficjalny dresscode, a ja w szafie same bluzy xD
Moje plany na weekend to sexroom i przegląd szafy. Dodatkowo dołącza do nas pies rodziców, którzy jadą na weekend odwiedzić krewnych.

@pluto_nova wszystkiego najlepszego! Niech ci się udaje realizować wszystkie twoje plany i cele, bądź zdrowa, szczęśliwa i pełna radości :)

reklama
w ogóle chcę się z Wami podzielić czymś, może komuś się przyda.
OD półtora miesięca odbudowuje zerwaną barierę hydrolipidową skóry twarzy. Jeśli macie problem z zaczerwienioną, ściągniętą twarzą, warto zainteresować się tematem - u mnie różnica w wyglądzie twarzy jest ogrmona, pierwszy raz od lat nie wstydzę się chodzić bez mejkapu!!

Do góry