Moonstone
Moderator
Ja już pisze jak po kilku głębszych naprawdę XD@pluto_nova, i ode mnie tylko słońca każdego dnia !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już pisze jak po kilku głębszych naprawdę XD@pluto_nova, i ode mnie tylko słońca każdego dnia !!!
Dentysta, ginekolog, sex XDMiłego weekendu moje dziewczynki!
Jakie plany?
Ja jadę na zakupy wakacyjno - nowopracowe xD jakiś ubrań muszę sobie pokupować, bo w nowej firmie trochę bardziej oficjalny dresscode, a ja w szafie same bluzy xD
Trzymam kciuki!!!! Mam nadzieję że wszystko legancko i bezboleśnie wypłynieLaski, trzymajcie kciuki, lecę na drożność. Wszystko co może to mi się trzęsie ze strachu...
Ja na podróży poślubnej byłam w Wiśle i tam zdarzył się ten felerny wypadek które pociągnął za sobą pasmo nieszczęść. Ale hotel był spokoMiłego dnia kobietki urlop zarezerwowany w tym roku stary chce góry to niech ma padło na Wisłę ktoś może z Wisły tu jest?
BTW chcial góry bo w tamtym roku morze i nie chcial sie przekonać by znowu tam jechać...
Ciężko z wodą... Jak jestem w pracy pełną zmianę to chce mi się pić i wypije te 1,5l, w domu jakoś zapominam i jest kiepsko :/ Kawy nie pijam, herbaty ze 2.A jak dziewczyny u Was z piciem wody? Pijecie? Macie problem?
Ja Wam powiem, ze na luzie wypijam 1.5 litra i dziwi mnie, że ktoś nie może bo mi się mega pić chce w ciągu dnia kocham wodę i herbatkę
O,nasza też podobnie...nasza już 3600
Ja też! Tak zazdroszczę tych ciekawych seksów, ale jestem z tych bojących się że ktoś przyczai i przypałJak czytam czasem to co piszecie to ja jednak nudziara jestem. Trykałabym się ze ktoś najdzie
Hahaha, to u mnie ostatni jakiś 3tyg temu dotyczył szefa... Który prawdopodobnie woli jednak swoją płeć, wszyscy tak mówią, ale nikt nie wie. Bardzo fajny facet, a do tego oczywiście dość przystojnyU mnie też kiepsko z koncentracją, bo gorąco masakrycznie. Ale jak to w mojej pracy bywa - moi uczniowie mają prawo do dekoncentracji i cierpień, ale ja jakoś nie...
Ostatni zaś sen erotyczny, który mnie zdekoncentrował, dotyczył Wołodymyra Zełeńskiego...
@pluto_nova najlepszego Wspaniałego dnia, pysznego tortu, zimnego szampana i nieziemskiego seksu Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia
I to są najlepsze życzenia! Nic dodać, nic ująć!@pluto_nova dzidziora!!! I hajsu i szczęścia!
Ooo ja 2 lata temu skończyłam przygodę z aparatem dół to jeszcze, jak dołożyli gore to ledwo szło mnie zrozumiećTrzymam kciuki!!!! Mam nadzieję że wszystko legancko i bezboleśnie wypłynie
@pluto_nova !!!! Sto lat Laska!!!! No i oczywiście dzidziutka różowego i słodkiego
Ja dalej etap dzikich seksow, wczoraj pik dziś byłam aparat na dolny łuk zębowy zakładać takie moje marzenie o prostych ząbkach i maaaassssaaaakrrraaaa
Moje plany na weekend to sexroom i przegląd szafy. Dodatkowo dołącza do nas pies rodziców, którzy jadą na weekend odwiedzić krewnych.Miłego weekendu moje dziewczynki!
Jakie plany?
Ja jadę na zakupy wakacyjno - nowopracowe xD jakiś ubrań muszę sobie pokupować, bo w nowej firmie trochę bardziej oficjalny dresscode, a ja w szafie same bluzy xD
taak, owulka jest przecież 24-48 po piku więc myślę, ze jak jutro sexy to szansa jest!Po cichu liczę ze jeszcze sciemnieje po poludniu/wieczorem. Bo co to ma być, ze pik jest a brak starego bedzie dopiero jutro rano, a ostatni sex we wtorek wieczorem
Myslicie ze jesli to pik to jutro jeszcze mamy szanse?Zobacz załącznik 1403110