reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Miłego weekendu moje dziewczynki!
Jakie plany?
Ja jadę na zakupy wakacyjno - nowopracowe xD jakiś ubrań muszę sobie pokupować, bo w nowej firmie trochę bardziej oficjalny dresscode, a ja w szafie same bluzy xD
Dentysta, ginekolog, sex XD

Właśnie stresuja sie dentysta, ale nie przed wizyta tylko ze nie bede umiala poruszac sie na parkingu 🤣

Laski, trzymajcie kciuki, lecę na drożność. Wszystko co może to mi się trzęsie ze strachu...
Trzymam kciuki!!!! Mam nadzieję że wszystko legancko i bezboleśnie wypłynie 😘😘😘😘
@pluto_nova !!!! Sto lat Laska!!!! No i oczywiście dzidziutka różowego i słodkiego 😍😍😍😍
Ja dalej etap dzikich seksow, wczoraj pik 🤗🤗🤗 dziś byłam aparat na dolny łuk zębowy zakładać takie moje marzenie o prostych ząbkach i maaaassssaaaakrrraaaa

Miłego dnia kobietki💞 urlop zarezerwowany w tym roku stary chce góry to niech ma padło na Wisłę 😍 ktoś może z Wisły tu jest?😁

BTW chcial góry bo w tamtym roku morze i nie chcial sie przekonać by znowu tam jechać...😬
Ja na podróży poślubnej byłam w Wiśle i tam zdarzył się ten felerny wypadek które pociągnął za sobą pasmo nieszczęść. Ale hotel był spoko :p
A jak dziewczyny u Was z piciem wody? Pijecie? Macie problem?
Ja Wam powiem, ze na luzie wypijam 1.5 litra i dziwi mnie, że ktoś nie może bo mi się mega pić chce w ciągu dnia :D kocham wodę i herbatkę :D
Ciężko z wodą... Jak jestem w pracy pełną zmianę to chce mi się pić i wypije te 1,5l, w domu jakoś zapominam i jest kiepsko :/ Kawy nie pijam, herbaty ze 2.
nasza już 3600😅
O,nasza też podobnie...
Jak czytam czasem to co piszecie to ja jednak nudziara jestem. Trykałabym się ze ktoś najdzie 🙈🙈🙈
Ja też! Tak zazdroszczę tych ciekawych seksów, ale jestem z tych bojących się że ktoś przyczai i przypał 😂
U mnie też kiepsko z koncentracją, bo gorąco masakrycznie. Ale jak to w mojej pracy bywa - moi uczniowie mają prawo do dekoncentracji i cierpień, ale ja jakoś nie...

Ostatni zaś sen erotyczny, który mnie zdekoncentrował, dotyczył Wołodymyra Zełeńskiego...
Hahaha, to u mnie ostatni jakiś 3tyg temu dotyczył szefa... Który prawdopodobnie woli jednak swoją płeć, wszyscy tak mówią, ale nikt nie wie. Bardzo fajny facet, a do tego oczywiście dość przystojny 😎
@pluto_nova najlepszego 👑 Wspaniałego dnia, pysznego tortu, zimnego szampana i nieziemskiego seksu 🎂🥂🎀🎊 Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia 👑
@pluto_nova dzidziora!!! I hajsu i szczęścia! 🎂🍰🍾🍷🍸🍹🍺🍻
I to są najlepsze życzenia! Nic dodać, nic ująć! 😍

Trzymam kciuki!!!! Mam nadzieję że wszystko legancko i bezboleśnie wypłynie 😘😘😘😘
@pluto_nova !!!! Sto lat Laska!!!! No i oczywiście dzidziutka różowego i słodkiego 😍😍😍😍
Ja dalej etap dzikich seksow, wczoraj pik 🤗🤗🤗 dziś byłam aparat na dolny łuk zębowy zakładać takie moje marzenie o prostych ząbkach i maaaassssaaaakrrraaaa
Ooo ja 2 lata temu skończyłam przygodę z aparatem 🙂 dół to jeszcze, jak dołożyli gore to ledwo szło mnie zrozumieć 🤣🤣

Po cichu liczę ze jeszcze sciemnieje po poludniu/wieczorem. Bo co to ma być, ze pik jest a brak starego 🤣 bedzie dopiero jutro rano, a ostatni sex we wtorek wieczorem 🥺
Myslicie ze jesli to pik to jutro jeszcze mamy szanse?
20220520_104151.jpg

Miłego weekendu moje dziewczynki!
Jakie plany?
Ja jadę na zakupy wakacyjno - nowopracowe xD jakiś ubrań muszę sobie pokupować, bo w nowej firmie trochę bardziej oficjalny dresscode, a ja w szafie same bluzy xD
Moje plany na weekend to sexroom i przegląd szafy. Dodatkowo dołącza do nas pies rodziców, którzy jadą na weekend odwiedzić krewnych.

@pluto_nova wszystkiego najlepszego! Niech ci się udaje realizować wszystkie twoje plany i cele, bądź zdrowa, szczęśliwa i pełna radości :)

reklama
w ogóle chcę się z Wami podzielić czymś, może komuś się przyda.
OD półtora miesięca odbudowuje zerwaną barierę hydrolipidową skóry twarzy. Jeśli macie problem z zaczerwienioną, ściągniętą twarzą, warto zainteresować się tematem - u mnie różnica w wyglądzie twarzy jest ogrmona, pierwszy raz od lat nie wstydzę się chodzić bez mejkapu!!

Do góry