reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja tez nie mam kredytu💁🏻‍♀️ I myśle, ze lepiej będę żyć na emeryturze bez kredytu na pół miliona niż oni z 😬
ja nie mam wyjścia i do emeryturki musi juz być spłacony 😅 ale tez planuje nadplacac 😉
Ogolnie to w tym momencie wynajmujemy i spłacamy czyjś ktedyt, wiec mega mnie to wkurzało i jednak wolę mieć swój 😅 a teraz grzecznie czekamy az wybudują nam nasze mieszkanko😍

Cześć Wam! Narażacie piątek, Wczoraj seksy były, pik był. Trochę nawet się zaczęłam zastanawiać ze może tym razem.
Wchodzę teraz z ciekawości na wyniki badań tych immunologicznych… i limfocyty helper CD3+/CD4+ % podwyższone. Norma jest do 51 ja mam 53😭
Już sie załamałam 😔

reklama
Do góry