reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

która się testuje na koniec maja ;-) ? To drugi cykl z aromkiem podwójna owulacja i z prawego i lewego potwierdzona, endo powyżej 13 a dziś 20 dc i progesteron 25 💪 planuje od 26 zacząć testy ... może któraś ma podobnie :-) ?
Ja testuje końcem maja. Dziś pierwszy raz sexik spontaniczny w plenerze a później latał nad nami czarny bocian 🤣 No jak z tego bliźniaków nie będzie to już nie wiem co nam pomoże 🤣

reklama
laski chyba pik ?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 100
A co to za sen? 😁😁
Zachowam szczegóły dla siebie, ale jeszcze niedawno w temacie seriali śmiałyśmy się tu z ,,peaky fuckers'' i cóż... no mężowi tego nie opowiem😂

Ja testuje końcem maja. Dziś pierwszy raz sexik spontaniczny w plenerze a później latał nad nami czarny bocian 🤣 No jak z tego bliźniaków nie będzie to już nie wiem co nam pomoże 🤣
Ja w tym roku widziałam dużo bocianów. Jakiś czas temu parka przeleciała dosyć nisko nade mną, aż zrobiłam wielkie oczy. Za to inne ptasie wróżby działają na moją niekorzyść, bo w minibloku, w którym mieszkamy, na dachu ptaki pozakładały gniazda...dosłownie przy każdym, ale nie przy naszym balkonie.

Załączniki

• 279718538_706074524049732_8512988807920287852_n.jpg
    279718538_706074524049732_8512988807920287852_n.jpg
    110,7 KB · Wyświetleń: 94
Jeżu kolczasty, NIC dziś nie zrobiłam roboty, którą miałam zrobić. 0 koncentracji, a powód wybitnie głupi: miałam dziś taki sen erotyczny, że cały dzień chodzę rozkojarzona.

Co do kredytu, w lipcu rok temu oglądaliśmy mieszkanie, w którym się zakochałam. Nie jakieś luksusy, ale wielka płyta, niski blok i osiedle takie jak to, na którym się wychowałam+ dużo zieleni wokół, tak rozmieszczonej, że żaden patodeweloper nic by już tam nie wcisnął i tego nie popsuł. Kiedyś tak u nas budowali te bloki, że każdy miał max 4 piętra i ,,swój'' duży pas zieleni. Nie dostaliśmy wtedy takiego kredytu, jaki był nam potrzebny, a na kombinowanie nie było czasu, bo inny zainteresowany oferował gotówkę. Płakałam chyba dwa miesiące, bo tam faktycznie poczułam, że to jest TO. Tamto mieszkanie obudziło we mnie myśl o założeniu rodziny, co się potem rozwinęło. Z perspektywy czasu widzę, że uniknęliśmy kłopotów. Minus jest taki, że dalej wynajmujemy, a najbardziej sensowne rozwiązanie to poczekać jeszcze 2 lata i sprzedać ziemię na zadupiu, którą mąż dostał w darowiźnie (czekamy, żeby nie płacić podatku) i dopiero coś kupić. Z jednej strony przykro, a z drugiej może nas los ochronił.
Ja tez w zeszłym roku chciałam kupic działkę i stawiać dom, co prawda mamy dom, ale „zastany” a chciałabym zrobić wszystko od początku do końca po swojemu ;) i dzięki bogu ze nie znalazłam odpowiedniej działki, bo dzisiaj bym chyba mieszkała na tej działce w szałasie jak klapouchy
winnie the pooh christmas GIF

reklama
Do góry