reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jeśli nie byłabym dojrzała nie chciałbym dziecko a skoro pragnę to chyba jestem gotowa :)
Wiesz co, opowiem Ci historie. Było sobie małżeństwo. Piękne, młode, bogate. Mieli dzieci - jak z okładki. Duży piękny dom. Zawsze uśmiechnięci, zadowoleni. Co niedziela wierzący, byli w kościele. Ich jedynym problemem było to, gdzie zjeść, gdzie poleciec na wakacje. Ale pewnego dnia czar prysł. Chłop miał dość rozpieszczonej baby, mimo ze ta również pracowała. I teraz ta kobieta jest w głębokiej dupie, bo mimo ze zarabia nie mało, to musi się zmierzyć z normalnym życiem. Lezy i kwiczy.

Wiesz co, opowiem Ci historie. Było sobie małżeństwo. Piękne, młode, bogate. Mieli dzieci - jak z okładki. Duży piękny dom. Zawsze uśmiechnięci, zadowoleni. Co niedziela wierzący, byli w kościele. Ich jedynym problemem było to, gdzie zjeść, gdzie poleciec na wakacje. Ale pewnego dnia czar prysł. Chłop miał dość rozpieszczonej baby, mimo ze ta również pracowała. I teraz ta kobieta jest w głębokiej dupie, bo mimo ze zarabia nie mało, to musi się zmierzyć z normalnym życiem. Lezy i kwiczy.
ta bajka jest za trudna 😂

Myślicie, ze jak się staram nie jeść i nie pic już z 2h ale musiałam popić tabletkę na ból głowy to mogę za jakieś 20 min zrobić test owu? 🤷‍♀️ Ja się do tego nie nadaje bo mnie się zawsze sikać i pic xD w

Jakie zazdro 😀to ja nawet nad morzem musiałam hotel przy samej płazy mieć, żeby mieć blisko do łazienki, nie muszę mówić jak patrzyły się na mnie panie z recepcji 😃

🤣🤣 chciałabym 🤣
Po prostu wypierałam ze łba, ze chce mi się sikać 😀
A najgorzej było jak stary robił podchody do mnie a ja do niego „czekaj muszę siku” 🤣

Mam wszystko dokladnie to samo z sikaniem co mowisz. Dodatkowo jak jedziemy w trase to 15 minut po starcie trzeba zajeżdżać na stacje bo moja glowa tak dziala. Nie mam gdzie zrobic - chce mi sie.
O matko tym razem znalazłam siostry od sikania 🤣🤣 oszalec idzie, u mnie 2h to max 🙈

reklama
Do góry