reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Jeśli nie byłabym dojrzała nie chciałbym dziecko a skoro pragnę to chyba jestem gotowa :)
Wiesz co, opowiem Ci historie. Było sobie małżeństwo. Piękne, młode, bogate. Mieli dzieci - jak z okładki. Duży piękny dom. Zawsze uśmiechnięci, zadowoleni. Co niedziela wierzący, byli w kościele. Ich jedynym problemem było to, gdzie zjeść, gdzie poleciec na wakacje. Ale pewnego dnia czar prysł. Chłop miał dość rozpieszczonej baby, mimo ze ta również pracowała. I teraz ta kobieta jest w głębokiej dupie, bo mimo ze zarabia nie mało, to musi się zmierzyć z normalnym życiem. Lezy i kwiczy.

Wiesz co, opowiem Ci historie. Było sobie małżeństwo. Piękne, młode, bogate. Mieli dzieci - jak z okładki. Duży piękny dom. Zawsze uśmiechnięci, zadowoleni. Co niedziela wierzący, byli w kościele. Ich jedynym problemem było to, gdzie zjeść, gdzie poleciec na wakacje. Ale pewnego dnia czar prysł. Chłop miał dość rozpieszczonej baby, mimo ze ta również pracowała. I teraz ta kobieta jest w głębokiej dupie, bo mimo ze zarabia nie mało, to musi się zmierzyć z normalnym życiem. Lezy i kwiczy.
ta bajka jest za trudna 😂

Myślicie, ze jak się staram nie jeść i nie pic już z 2h ale musiałam popić tabletkę na ból głowy to mogę za jakieś 20 min zrobić test owu? 🤷‍♀️ Ja się do tego nie nadaje bo mnie się zawsze sikać i pic xD w

Jakie zazdro 😀to ja nawet nad morzem musiałam hotel przy samej płazy mieć, żeby mieć blisko do łazienki, nie muszę mówić jak patrzyły się na mnie panie z recepcji 😃

🤣🤣 chciałabym 🤣
Po prostu wypierałam ze łba, ze chce mi się sikać 😀
A najgorzej było jak stary robił podchody do mnie a ja do niego „czekaj muszę siku” 🤣

Mam wszystko dokladnie to samo z sikaniem co mowisz. Dodatkowo jak jedziemy w trase to 15 minut po starcie trzeba zajeżdżać na stacje bo moja glowa tak dziala. Nie mam gdzie zrobic - chce mi sie.
O matko tym razem znalazłam siostry od sikania 🤣🤣 oszalec idzie, u mnie 2h to max 🙈

reklama
Do góry