reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Nie głupia.
Cwana.
W życiu bym nie powiedziała, że jesteś głupia. Trzeba mieć łeb na karku żeby być tak wyrafinowanym pasożytem i jeszcze zgrywać ofiarę.
I w sumie nawet by nie było nic w tym złego, nie Ty jedna znalazłaś facetów, którzy dają się doić. Ale oo co to kłamać, dorabiać ideologie. Po co to gadać bzdury, szukać porad. Jak Ty masz świetna piramidę finansową. Za chwilę dziecko dołoży Ci 500 +, hajs z komunii i takie tam, później coś się wyciągnie od wnuków. To naprawdę świetny biznes!
nawet by mi to przez głowę nie przeszło o czym piszesz ale widocznie jesteś mądrzejsza od wszystkich

reklama
To chyba jest jakiś troll, bo nie wierzę, że dorosła kobieta może być tak lekkomyślna, nieodpowiedzialna, fałszywa i cyniczna. I to na tym forum, gdzie kobiety świadomie wybierają macierzyństwo, które często odbiega od cukierkowego obrazka, a jest pelne wysiłku, łez, strachu, nieprzespanych nocy na szpitalnej podłodze przy dziecku, odmawiania sobie czegoś waznego albo pracy ponad siły dla dziecka i dla rodziny.
Jak widać niektóre kobiety powinny poprzestać na lalce, czesać ją i ubierać, wstawiać fotki i chwalić się przez znajomymi.

To chyba jest jakiś troll, bo nie wierzę, że dorosła kobieta może być tak lekkomyślna, nieodpowiedzialna, fałszywa i cyniczna. I to na tym forum, gdzie kobiety świadomie wybierają macierzyństwo, które często odbiega od cukierkowego obrazka, a jest pelne wysiłku, łez, strachu, nieprzespanych nocy na szpitalnej podłodze przy dziecku, odmawiania sobie czegoś waznego albo pracy ponad siły dla dziecka i dla rodziny.
Jak widać niektóre kobiety powinny poprzestać na lalce, czesać ją i ubierać, wstawiać fotki i chwalić się przez znajomymi.

Doszłam do dokładnie takiego samego wniosku.
Dawno nie było mojego ulubionego trolla więc czas wielki na powrót😂

Nie jestem lekkomyślna :) mysle o życiu i dlatego zdecydowałam się na dziecko bo jestem na nie gotowa :)

No cóż, jak widać nie każda 23 latka jest na tyle dojrzałą kobietą aby świadomie wybrać macierzyństwo. Dla niektórych dziecko to tylko zabawka która będzie ją kochać.

reklama
Do góry