Jeśli nie byłabym dojrzała nie chciałbym dziecko a skoro pragnę to chyba jestem gotowaNo cóż, jak widać nie każda 23 latka jest na tyle dojrzałą kobietą aby świadomie wybrać macierzyństwo. Dla niektórych dziecko to tylko zabawka która będzie ją kochać.
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Ale to był ten slub czy nie?Nie jestem lekkomyślna mysle o życiu i dlatego zdecydowałam się na dziecko bo jestem na nie gotowa
Z
zaz208622
Gość
dziecka. Nie dziecko. Nie chciałabym dzieckA.Jeśli nie byłabym dojrzała nie chciałbym dziecko a skoro pragnę to chyba jestem gotowa
Hope99
Jesteś gotową się poświęcić aby mieć laleczkę która będzie Cię kochała i przy Tobie była w przeciwieństwie do narzeczonego który jest ciągle w rozjazdach? Bardzo dojrzałe podejście.Nie jestem lekkomyślna mysle o życiu i dlatego zdecydowałam się na dziecko bo jestem na nie gotowa
Nel331
Ja pragnę lecieć w kosmos- co nie znaczy ze jestem na to gotowaJeśli nie byłabym dojrzała nie chciałbym dziecko a skoro pragnę to chyba jestem gotowa
A co w tym złego ?Jesteś gotową się poświęcić aby mieć leleczkę która będzie Cię kochała i przy Tobie była w przeciwieństwie do narzeczonego który jest ciągle w rozjazdach? Bardzo dojrzałe podejście.
Hope99
A ja chciałam mieć dzieci od 15r.ż, czy byłam wtedy na nie gotowa? Niekoniecznie.Jeśli nie byłabym dojrzała nie chciałbym dziecko a skoro pragnę to chyba jestem gotowa
Z
zaz208622
Gość
Dobra, dziewczynki olejmy. Umrze śmiercią naturalną. Po co to karmić trolla.
Moze porozmawiajmy o czyms co nas dotyczy. O pracy na przykład?
Co robicie w życiu fajnego? Może 6 która zmieniła życie korpoludka na jakieś odjechane rzeczy typu sprzedawanie drinków na Hawajach?
Co robicie w życiu fajnego? Może 6 która zmieniła życie korpoludka na jakieś odjechane rzeczy typu sprzedawanie drinków na Hawajach?
pluto_nova
Moderator
reklama
L
Ladycarooo
Gość
Chciałam odpisać coś konstruktywnego, ale ja jestem właśnie najnudniejszym korpoludkiem świataDobra, dziewczynki olejmy. Umrze śmiercią naturalną. Po co to karmić trolla.
Boże, jak ten czas leci, zaczynam pracę za 1.5 miesiąca :O
A tu jeszcze trzeba nauczyć sią parkować xD
Podziel się: