reklama
A ja mam alergie na takich ludzi jak ty jesteśNie dość że leń to jeszcze kombinatorka
Mam alergie na takich ludzi, sorry
Hope99
Fanka BB :)
Masz alergię na normalnych, pracujących i nie ciągnących od innych hajsu ludzi? Fajnie.A ja mam alergie na takich ludzi jak ty jesteś
wam porostu życie się nie udałoMasz alergię na normalnych, pracujących i nie ciągnących od innych hajsu ludzi? Fajnie.
Moonstone
Moderator
Nie, my po prostu jesteśmy w pełni samodzielne i nie ciągniemy od kogoś pieniędzy z zemstywam porostu życie się nie udało
Bibi89
Kiedyś któraś staraczka pisała że dla niej ból jest taki sam bo chęć posiadania 2 dziecka była tak samo silna jak pierwszego. Chociaż na logikę juz jednego człowieczka się ma więc ciężko mi sobie to wyobrazićNie wiem czy dobrze was dziewczyny zrozumiałam, ale ja też już nieraz chciałam tu napisać, tylko się bałam reakcji. Nie chcę nikogo urazić, nikomu ująć bólu, ale wydaje mi się, że my, kobiety które nie mamy żadnych dzieci i długo się staramy o swoje pierwsze, często ze stratami, to jest nam dużo gorzej niż kobietom, które już mają i chcą kolejne. Bo np. widok kobiet z dzieckiem nie jest już tak bolące, bo swoje też się ma. A ja np boję się, że nigdy się nie uda. Że nie będę miała żadnych dzieci...
Bo ta cała historia jest grubo naciągana i kupy się nie trzymaStrasznie grubo się robi
Do niedawna naprawdę myślałam, rozumiem ten układ, ale teraz to zaczyna wyglądać jakby cały świat miał obowiązek dawać Ci hajs
Erinti7
Mamy na forum naszą własną Alexis
A tak serio, zastanów się @Amka3214 dlaczego chcesz mieć dziecko i jakie wzorce chcesz mu przekazać. Jeśli pieluchy mają ci tylko wypełnić pustkę z braku pracy/ambicji/obowiązków/pasji/nieszczerej relacji z ojcem - to się może źle skończyć i dla ciebie i dla dziecka. Gdybym miała dać ci radę, bez złośliwości, to powinnaś przepracować swoje podejście do życia, rodziny i pomysłu na siebie samą z psychologiem.
A tak serio, zastanów się @Amka3214 dlaczego chcesz mieć dziecko i jakie wzorce chcesz mu przekazać. Jeśli pieluchy mają ci tylko wypełnić pustkę z braku pracy/ambicji/obowiązków/pasji/nieszczerej relacji z ojcem - to się może źle skończyć i dla ciebie i dla dziecka. Gdybym miała dać ci radę, bez złośliwości, to powinnaś przepracować swoje podejście do życia, rodziny i pomysłu na siebie samą z psychologiem.
L
Ladycarooo
Gość
oho, zaczyna się
reklama
Hope99
Otóż nie kochana, jakbym była taka leniwa, że by mi się nie chciało d*py do pracy ruszyć bo wygodniej być utrzymanką to wtedy bym uważała, że mi się nie udało życie.wam porostu życie się nie udało
Podziel się: