reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Nie wyglada to tak wszystko :) ale fajnie oceniać kogoś nie znając całej historii :)

zaocznie :)
ale my znamy tylko taka historie jaką Ty nam opowiesz. A aktualnie przedstawiłaś to tak.
Nie pracujesz i siedzisz w domu bo czasem rano chcesz iść do lekarza i na kawę do mamy. Mąż chce mieć Cię w domu i ugotowane i Tobie to pasuje, czasem Ci wygarnie, że zarabia na Ciebie, ale Ty jesteś dumna że na Ciebie tyra bo facet ma za Ciebie płacić. Sama powiedziałaś, że aktualnie nie masz żadnych ambicji i się rozleniwiłas, pieniądze Twojego męża są Wasze bo masz kartę do konta, ale też masz swoje bo dają Ci rodzice. A tata daje bo ma karę i Ci się należy za to, że rzucił mame, ale tak naprawdę opłaca Ci studia bo jednak nie siedzisz w domu tylko studiujesz. Przy okazji studiujesz weekendowo, ale tez weekendowo pracujesz jako kelnerka na wesela bo masz wszystkie weekendy wolne.
No jak tu się połapać to ja nie wiem.

reklama
Nie wyglada to tak wszystko :) ale fajnie oceniać kogoś nie znając całej historii :)

zaocznie :)
to chcąc kogoś opinii warto podać więcej szczegółów, nikt w myślach nie czyta :) pisałaś, że jesteś po studiach, nie rozwijasz się więc nikt nie musiał się domyślać, że studiujesz zacznie :)

To może trzeba opowiadać podając więcej szczegółów. Dyskusja się toczy od nie wiem której godziny a dopiero teraz wyszło, ze studiujesz
Bo w sumie studia ciągnę żeby właśnie od ojca mieć kasę wiem zaraz lawina na mnie spadnie ale tak tak jest prawda :) mam do niego duży zal i poprostu :) studia są zdalne i oscatni raz łączyłam się na nich w marcu dla mojej przyjemność bym już nie poszła na żaden kierunek :)

Bo w sumie studia ciągnę żeby właśnie od ojca mieć kasę wiem zaraz lawina na mnie spadnie ale tak tak jest prawda :) mam do niego duży zal i poprostu :) studia są zdalne i oscatni raz łączyłam się na nich w marcu dla mojej przyjemność bym już nie poszła na żaden kierunek :)
ale wiesz ze nikt nie może płacić komuś za to, ze wybrał inne życie ? Ja rozumiem alimenty na dzieci itp No ale ludzie🤷‍♀️ Ktoś ma być karanym bo chce być szczęśliwym, a jego dorosłemu dziecku się to nie podoba?
Nie jest to na moje nerwy.
Życzę Ci, żeby ta sielanka trwała bo inaczej będzie ciężko 🙂

dla swojej przyjemności wolałabym udowodnić facetowi, którego nie lubię (czyli ojcu), że mam ambicję, potrafię być samodzielna i niezależna niż łoić od niego kasę i być na jego łasce. Noo ale 🤷🏻‍♀️

ale wiesz ze nikt nie może płacić komuś za to, ze wybrał inne życie ? Ja rozumiem alimenty na dzieci itp No ale ludzie🤷‍♀️ Ktoś ma być karanym bo chce być szczęśliwym, a jego dorosłemu dziecku się to nie podoba?
Nie jest to na moje nerwy.
Życzę Ci, żeby ta sielanka trwała bo inaczej będzie ciężko 🙂
Mam nadzieje będzie trwało jak najdłużej :) temat uważam za zakończony :)

reklama
Błagam zmieńmy temat. Został mi tylko 1% cierpliwej Zazuu
Popieram mysle ze temat zostal w 200% wyczerpany

Ja właśnie zakończyłam okres w piatek i od wczoraj zaczynamy dzialac!! Po drodze mam wymaz zeby sprawdzić czy na pewno nic z infekcji nie zostalo... ale objawów 0 wiec mam nadzieje ze to bedzie TEN miesiąc

Do góry