reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Mamy na forum naszą własną Alexis 😂

A tak serio, zastanów się @Amka3214 dlaczego chcesz mieć dziecko i jakie wzorce chcesz mu przekazać. Jeśli pieluchy mają ci tylko wypełnić pustkę z braku pracy/ambicji/obowiązków/pasji/nieszczerej relacji z ojcem - to się może źle skończyć i dla ciebie i dla dziecka. Gdybym miała dać ci radę, bez złośliwości, to powinnaś przepracować swoje podejście do życia, rodziny i pomysłu na siebie samą z psychologiem.
Dziecko ma mi dać miłość :)

Jesuuuuuuu ch*j dostanę bana.

Kreowalas się na kobietę, której pasuje bogaty mąż i rola Pani domu, a wyszło na to że jesteś pasożytem, który tylko szuka kogo zrobić na hajs.
Jedyne co mnie zastanawia czy juz ustalilas ile będą płacić Ci Twoje dzieci za ten dar powołania na świat. No bo, że Ci się coś od nich będzie należeć to już nie mam wątpliwości.

Czekam na bana.
Dobranoc

No właśnie chyba odwrotnie bo jakby odciąć Ci teraz kurki od rodziców i męża to jesteś w dupie 🤷🏽‍♀️😁
Jesuuuuuuu ch*j dostanę bana.

Kreowalas się na kobietę, której pasuje bogaty mąż i rola Pani domu, a wyszło na to że jesteś pasożytem, który tylko szuka kogo zrobić na hajs.
Jedyne co mnie zastanawia czy juz ustalilas ile będą płacić Ci Twoje dzieci za ten dar powołania na świat. No bo, że Ci się coś od nich będzie należeć to już nie mam wątpliwości.

Czekam na bana.
Dobranoc
Dziecko nic mi płacić nie będzie :) to ja mu zapewnię wszystko co będzie tylko chciało wraz z mężem :)

reklama
Do góry