reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Myślicie, ze jak się staram nie jeść i nie pic już z 2h ale musiałam popić tabletkę na ból głowy to mogę za jakieś 20 min zrobić test owu? 🤷‍♀️ Ja się do tego nie nadaje bo mnie się zawsze sikać i pic xD w

oczekuję 😎
Myślę, że możemy wmówić Twojemu pęcherzowi, że ten łyk wody to wypocisz a nie wysikasz😂
Chciałabym😃 co prawda już jest lepiej ale jeszcze jakiś czas temu ja potrafiłam dziennie isx do toalety 20 razy i w nocy z 15. 2 kropelki ale musiałam. 🤦‍♀️

Jesteśmy idealnym przykładem jak pięknie w przyrodzie wszytko się równoważy.
Do niedawna sikałam 2 maks 3 razy dziennie 😅
Jakie zazdro 😀to ja nawet nad morzem musiałam hotel przy samej płazy mieć, żeby mieć blisko do łazienki, nie muszę mówić jak patrzyły się na mnie panie z recepcji 😃

reklama
Przegięcie i w jedną i w drugą stronę nie służy. Chociaż fakt, w podróży jestem świetna. Nigdy nie chce postoju na siku 😂

Do góry