reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Myślicie, ze jak się staram nie jeść i nie pic już z 2h ale musiałam popić tabletkę na ból głowy to mogę za jakieś 20 min zrobić test owu? 🤷‍♀️ Ja się do tego nie nadaje bo mnie się zawsze sikać i pic xD w

oczekuję 😎
Myślę, że możemy wmówić Twojemu pęcherzowi, że ten łyk wody to wypocisz a nie wysikasz😂
Chciałabym😃 co prawda już jest lepiej ale jeszcze jakiś czas temu ja potrafiłam dziennie isx do toalety 20 razy i w nocy z 15. 2 kropelki ale musiałam. 🤦‍♀️

Jesteśmy idealnym przykładem jak pięknie w przyrodzie wszytko się równoważy.
Do niedawna sikałam 2 maks 3 razy dziennie 😅
Jakie zazdro 😀to ja nawet nad morzem musiałam hotel przy samej płazy mieć, żeby mieć blisko do łazienki, nie muszę mówić jak patrzyły się na mnie panie z recepcji 😃

reklama
Przegięcie i w jedną i w drugą stronę nie służy. Chociaż fakt, w podróży jestem świetna. Nigdy nie chce postoju na siku 😂

Do góry