Nel331
Fanka BB :)
Żaden problem motywuje, ale czy zmotywowałMój tez mnie motywuje, ale problem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żaden problem motywuje, ale czy zmotywowałMój tez mnie motywuje, ale problem
Szczerze nie odpowiem ci na to bo w oscatnim czasie rozmawiamy tylko kiedy ma zjechać bo są dni płodne, badania nie ma innej rozmowyŻaden problem motywuje, ale czy zmotywował
Powiem mam ze pełno znajomych z grona starego gdzie tez pracują panowie tylko, a ja cóż zmotywowalyscie mnie i będę szukać pracyPopieram! Kurcze ile bym dała żeby moc sie wylaczyc z pracy na pol roku/rok, wydac hajs na kursy i pozniej tylko ukladac zlote sztabki w domku nad jeziorem ale jakby nie patrzeć motywacja do zarabienia jest tylko jeśli tych pieniedzy sie nie ma, a jesli Amka ma na wszystko to tez nie ma jej sie cos dziwić. Z drugiej strony majac zaplecze finansowe mozna naprawde robic fajne rzeczy i zarabiać
trzymam kciuki żebyś czuła się w tej pracy wspanialePowiem mam ze pełno znajomych z grona starego gdzie tez pracują panowie tylko, a ja cóż zmotywowalyscie mnie i będę szukać pracy
Widzę ze tu większość dziewczyn samodzielne podziwiam was dziewczyny ze dajecie radę ze wszystkimtrzymam kciuki żebyś czuła się w tej pracy wspaniale
Mi to się wydaje, że ogólnie większość kobiet jest pracujących. W końcu to wspaniały przywilej po latach patriarchatuWidzę ze tu większość dziewczyn samodzielne podziwiam was dziewczyny ze dajecie radę ze wszystkim
to samo, nie mam żadnej koleżanki ani znajomej, którą facet utrzymujeMi to się wydaje, że ogólnie większość kobiet jest pracujących. W końcu to wspaniały przywilej po latach patriarchatu
Ale swoją drogą ja na przykład w swoim otoczeniu nie znam ani jednej kobiety, która nie pracuje serio teraz tak myślę i naprawdę nie mam nikogo takiego.
Moja przyjaciółka mówi a idź do pracy ale wiesz zrobisz jak chcesz jesteśmy w innej sytuacji bo ona musi pracować a ja nie koniecznie ale jednak chce swoją kasę a nie żeby stary czuł się lepszyMi to się wydaje, że ogólnie większość kobiet jest pracujących. W końcu to wspaniały przywilej po latach patriarchatu
Ale swoją drogą ja na przykład w swoim otoczeniu nie znam ani jednej kobiety, która nie pracuje serio teraz tak myślę i naprawdę nie mam nikogo takiego.
Najpierw pomyśl co byś chciała robić i czy jest coś Ci może Ci w tym pomóc. Jeśli czujesz się gotowa to śmiało, jeśli nie, to nie ma w tym nic złego jeśli najpierw się doszkolisz, tylko zainwestuj ten czas serio w siebie i w swój rozwój. Może np chcesz być instruktorka jogi zamiast iść na etat do korpo ?Powiem mam ze pełno znajomych z grona starego gdzie tez pracują panowie tylko, a ja cóż zmotywowalyscie mnie i będę szukać pracy