Aaaa ja oszukałem tu troszke Pana doktora ile się staramy aby wreszcie jakieś badania zrobić I czekam na te wyniki wszystkich wymazów i chyba zdecyduje się na drożność. Ja juz inseminacje chciałam ale lekarz pow ze nie zrobi bo nie ma podstaw Myślałam ze w tych klinikach to oni tylko czekają na zdesperowana pare która chce u nich zostawić kasę a tu się myliłamJa poki co korzystam z luxmedu bo mama pakiet z pracy, większość badań za free. Zmienilam tam lekarke ostatnio, ale nie wiem jeszcze czy mogę polecić. Ostatnio mnie infekcje atakowały i to musisalam zakończyć. Zobaczymy jak mi z nia dalej pojdzie. Ja tez jakos we wrześniu zaczelam się starać wiec wszyscy mówią że na poglebiona diagnostykę za wcześnie... tyle co mi tsh nieco za wyskowie wyszło
reklama
Ustawie ale w poniedziałek bo będę się nudzić to coś wymyślę@Amka3214 @Alabama89 ustawicie awatary? Już muszę się zastanawiać która co pisze
Lena1984
Fanka BB :)
oj myślę, że na głębokich wodach byłabym dużym zagrożeniem
Wszystko jest w głowie! Odpuść, nie myśl, samo pójdzie, serio!!oj myślę, że na głębokich wodach byłabym dużym zagrożeniem
Mmiiaa
W tej kwestii akurat moze sie sprawdzic magiczne odpuszczenieWszystko jest w głowie! Odpuść, nie myśl, samo pójdzie, serio!!
pluto_nova
Moderator
tak, ja mam dwoje, stary biologicznych zero - ale nasienie ma zacne, więc nie wiem czemu jeszcze nie brzuchata jestemEj przperaszam, że spytam niedyskretnie, ale dzieci które masz są z poprzedniego małżeństwa? Wybacz, nie pamiętam i jak nie chcesz nie odpowiadaj
Mmiiaa
Działajcie moj jutro zjeżdża a mnie tak nogi napiepszaja no tym rowerze że nie wiem jak je rozłożęLaski stary zjechał do domu ze względu na imprezę ja jestem w płodnych, także od wczoraj każe mu się trochę starać bo jutro wyjeżdża po imprezie
U mnie stary coś nie w humorze bo drze się non stopDziałajcie moj jutro zjeżdża a mnie tak nogi napiepszaja no tym rowerze że nie wiem jak je rozłożę
L
Ladycarooo
Gość
oj no to się połóż na brzuchy wtedy nawet nie trzeba rozkładać szeroko xDDDDziałajcie moj jutro zjeżdża a mnie tak nogi napiepszaja no tym rowerze że nie wiem jak je rozłożę
reklama
Mmiiaa
Będzie kombinowanie jutrooj no to się połóż na brzuchy wtedy nawet nie trzeba rozkładać szeroko xDDD
Podziel się: