reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja poki co korzystam z luxmedu bo mama pakiet z pracy, większość badań za free. Zmienilam tam lekarke ostatnio, ale nie wiem jeszcze czy mogę polecić. Ostatnio mnie infekcje atakowały i to musisalam zakończyć. Zobaczymy jak mi z nia dalej pojdzie. Ja tez jakos we wrześniu zaczelam się starać wiec wszyscy mówią że na poglebiona diagnostykę za wcześnie... tyle co mi tsh nieco za wyskowie wyszło
Aaaa ja oszukałem tu troszke Pana doktora ile się staramy aby wreszcie jakieś badania zrobić 🙋🏼‍♀️ I czekam na te wyniki wszystkich wymazów i chyba zdecyduje się na drożność. Ja juz inseminacje chciałam ale lekarz pow ze nie zrobi bo nie ma podstaw 🤷‍♀️ Myślałam ze w tych klinikach to oni tylko czekają na zdesperowana pare która chce u nich zostawić kasę a tu się myliłam 😥

reklama
reklama
Do góry