reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Widzę, że temat prawa jazdy był. Ja nie lubię jeździć a mimo to jeżdżę od 18r.ż. codziennie po kilkadziesiąt km. Jestem mistrzem parkowania przodem, tyłem, równolegle itp w każdy sposób zaparkuje idealnie po środku miejsca. partner się czasami śmieje, że jestem perfekcjonistką.😅
No i nie wsiądę w małe auto. od zawsze jeżdżę długimi sedanami i suvami, aktualnie Audi w sedanie i nie wyobrażam sobie mniejszego auta.
Mam sporą wiedzę na temat samochodów, wiem czasami więcej niż mechanicy przez co sama sobie wszystko diagnozuje i z diagnozą ide do mechanika, drobniejsze rzeczy typu żarówki czy błędy sama naprawiam. Auta często zmieniam i sama je sprzedaję i kupuję, bez żadnej pomocy bo partner się nie zna na tym. Żaden facet mnie nie przegada w temacie samochodów. 😅
Alee moim problemem jest to, że jeżdżę szybko. 🙄🙄

reklama
Widzę, że temat prawa jazdy był. Ja nie lubię jeździć a mimo to jeżdżę od 18r.ż. codziennie po kilkadziesiąt km. Jestem mistrzem parkowania przodem, tyłem, równolegle itp w każdy sposób zaparkuje idealnie po środku miejsca. partner się czasami śmieje, że jestem perfekcjonistką.😅
No i nie wsiądę w małe auto. od zawsze jeżdżę długimi sedanami i suvami, aktualnie Audi w sedanie i nie wyobrażam sobie mniejszego auta.
Mam sporą wiedzę na temat samochodów, wiem czasami więcej niż mechanicy przez co sama sobie wszystko diagnozuje i z diagnozą ide do mechanika, drobniejsze rzeczy typu żarówki czy błędy sama naprawiam. Auta często zmieniam i sama je sprzedaję i kupuję, bez żadnej pomocy bo partner się nie zna na tym. Żaden facet mnie nie przegada w temacie samochodów. 😅
Alee moim problemem jest to, że jeżdżę szybko. 🙄🙄
Szacun :D bardzo sznuje laski, które dobrze prowadzą i znają się na autach

Dziewczyny pasowało by zrobić koedys spotkanie staraczek, ja zapraszam do Krakowa jednak z chęcią wybiore się w każda stronę Polski 😜
Mój Krakówek kochanyyyyy! Mieszkałam tam 6 lat 😁 a pochodzę tez z małopolski, w połowie drogi między krk a Zakopanem 😁

Co do prowadzenia samochodów to milczę bo nie prowadzę 😁🤷🏽‍♀️

Ja w sumie nie uważam, że jestem dobrym kierowcą ale inni tak uważają. 😁 po tylu tysiącach km przejechanych (ok 80 tyś km zrobiłam w te kilka lat) dla mnie to jest takie naturalne jak chodzenie 😅
Zazdrooo... jak ja np widzę jak prowadzi mój stary, z jaką pewnością, to strasznie u zazdroszczę. Ale słuchajcie, po dzisiejszej jeździe mnie pochwalił :D mówi, ze widać postępy :D

5 lat mieszkałam w wawce 😁 będę w sierpniu jak coś 😁😁😁😁😁

Ps. Kto oglądał eurowizje ? 🤡
Ja oglądałam Eurowizje, bo jestem wielką fanką i to najbardziej wyczekiwany przeze mnie event w ciągu roku 😄 uważam, że wynik widzów wcale nie jest polityczny, tylko jest dyktowany sercem...💔 Ale mimo wszystko jestem rozczarowana, że nie docenili Ochmana, wokalnie naprawdę przewyższał innych uczestników i akurat noty jurorów były bardzo nieobiektywne🤬

reklama
Do góry