reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Widzę, że temat prawa jazdy był. Ja nie lubię jeździć a mimo to jeżdżę od 18r.ż. codziennie po kilkadziesiąt km. Jestem mistrzem parkowania przodem, tyłem, równolegle itp w każdy sposób zaparkuje idealnie po środku miejsca. partner się czasami śmieje, że jestem perfekcjonistką.😅
No i nie wsiądę w małe auto. od zawsze jeżdżę długimi sedanami i suvami, aktualnie Audi w sedanie i nie wyobrażam sobie mniejszego auta.
Mam sporą wiedzę na temat samochodów, wiem czasami więcej niż mechanicy przez co sama sobie wszystko diagnozuje i z diagnozą ide do mechanika, drobniejsze rzeczy typu żarówki czy błędy sama naprawiam. Auta często zmieniam i sama je sprzedaję i kupuję, bez żadnej pomocy bo partner się nie zna na tym. Żaden facet mnie nie przegada w temacie samochodów. 😅
Alee moim problemem jest to, że jeżdżę szybko. 🙄🙄

reklama
Widzę, że temat prawa jazdy był. Ja nie lubię jeździć a mimo to jeżdżę od 18r.ż. codziennie po kilkadziesiąt km. Jestem mistrzem parkowania przodem, tyłem, równolegle itp w każdy sposób zaparkuje idealnie po środku miejsca. partner się czasami śmieje, że jestem perfekcjonistką.😅
No i nie wsiądę w małe auto. od zawsze jeżdżę długimi sedanami i suvami, aktualnie Audi w sedanie i nie wyobrażam sobie mniejszego auta.
Mam sporą wiedzę na temat samochodów, wiem czasami więcej niż mechanicy przez co sama sobie wszystko diagnozuje i z diagnozą ide do mechanika, drobniejsze rzeczy typu żarówki czy błędy sama naprawiam. Auta często zmieniam i sama je sprzedaję i kupuję, bez żadnej pomocy bo partner się nie zna na tym. Żaden facet mnie nie przegada w temacie samochodów. 😅
Alee moim problemem jest to, że jeżdżę szybko. 🙄🙄
Szacun :D bardzo sznuje laski, które dobrze prowadzą i znają się na autach

Dziewczyny pasowało by zrobić koedys spotkanie staraczek, ja zapraszam do Krakowa jednak z chęcią wybiore się w każda stronę Polski 😜
Mój Krakówek kochanyyyyy! Mieszkałam tam 6 lat 😁 a pochodzę tez z małopolski, w połowie drogi między krk a Zakopanem 😁

Co do prowadzenia samochodów to milczę bo nie prowadzę 😁🤷🏽‍♀️

Ja w sumie nie uważam, że jestem dobrym kierowcą ale inni tak uważają. 😁 po tylu tysiącach km przejechanych (ok 80 tyś km zrobiłam w te kilka lat) dla mnie to jest takie naturalne jak chodzenie 😅
Zazdrooo... jak ja np widzę jak prowadzi mój stary, z jaką pewnością, to strasznie u zazdroszczę. Ale słuchajcie, po dzisiejszej jeździe mnie pochwalił :D mówi, ze widać postępy :D

5 lat mieszkałam w wawce 😁 będę w sierpniu jak coś 😁😁😁😁😁

Ps. Kto oglądał eurowizje ? 🤡
Ja oglądałam Eurowizje, bo jestem wielką fanką i to najbardziej wyczekiwany przeze mnie event w ciągu roku 😄 uważam, że wynik widzów wcale nie jest polityczny, tylko jest dyktowany sercem...💔 Ale mimo wszystko jestem rozczarowana, że nie docenili Ochmana, wokalnie naprawdę przewyższał innych uczestników i akurat noty jurorów były bardzo nieobiektywne🤬

reklama
Do góry