L
Ladycarooo
Gość
Tak, Ty brzmisz jak taki badass który z niczym nie ma problemuDojadę wszędzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, Ty brzmisz jak taki badass który z niczym nie ma problemuDojadę wszędzie
Witam koleżankę z KrakowaDziewczyny pasowało by zrobić koedys spotkanie staraczek, ja zapraszam do Krakowa jednak z chęcią wybiore się w każda stronę Polski
I dodatkowo wiesz musisz najpierw butelki opróżnić wiec trochę przyjemności wczesniejale patent dzięki!
Polecamy krakow naprawdę ładny, rynek krakowski wieczorem tętni życiem, jednak my żeby odpocząć często jednak obieramy cel na weekend Zakopane, Wisła, Krynica Zdrój.spoko, ostatnio byliśmy w Toruniu a Kraków to nasz kolejny cel
I dodatkowo można zrobić trening prowadzenia auta po zakopiance jak przeżyjesz to to juz wszystkoiemu dasz rade. Ja serio mam wrażenie że tam każdy pędzi do pożaru a jak nie jedziesz co najmniej 110 to jestes żółwPolecamy krakow naprawdę ładny, rynek krakowski wieczorem tętni życiem, jednak my żeby odpocząć często jednak obieramy cel na weekend Zakopane, Wisła, Krynica Zdrój.
Masz jakiegoś polecanego lekarza z Krakowa ? bo ja na pierwszej lini chodziłam do kliniki macierzyństwo ale mnie lekarz wkurzył bo zero badań bo młoda jestem I przeniosłam się do doktora Janowiec on w parens przyjmuje jednak terminy tam okropne i dostałam się do niego do nowego sącząWitam koleżankę z Krakowa
I dodatkowo wiesz musisz najpierw butelki opróżnić wiec trochę przyjemności wczesniej
mamy ze starym rodzinę rozsianą po całej Polsce, więc to dla mnie no problem Poza tym lubimy takie wycieczki W poprzednim małżeństwie tak nie było i wszędzie problemy, a teraz nie ma rzeczy niemożliwychTak, Ty brzmisz jak taki badass który z niczym nie ma problemu
Lub obwodnica Krakowa w piątek o 16 można długo odpoczywać w korkachI dodatkowo można zrobić trening prowadzenia auta po zakopiance jak przeżyjesz to to juz wszystkoiemu dasz rade. Ja serio mam wrażenie że tam każdy pędzi do pożaru a jak nie jedziesz co najmniej 110 to jestes żółw
Ja poki co korzystam z luxmedu bo mama pakiet z pracy, większość badań za free. Zmienilam tam lekarke ostatnio, ale nie wiem jeszcze czy mogę polecić. Ostatnio mnie infekcje atakowały i to musisalam zakończyć. Zobaczymy jak mi z nia dalej pojdzie. Ja tez jakos we wrześniu zaczelam się starać wiec wszyscy mówią że na poglebiona diagnostykę za wcześnie... tyle co mi tsh nieco za wyskowie wyszłoMasz jakiegoś polecanego lekarza z Krakowa ? bo ja na pierwszej lini chodziłam do kliniki macierzyństwo ale mnie lekarz wkurzył bo zero badań bo młoda jestem I przeniosłam się do doktora Janowiec on w parens przyjmuje jednak terminy tam okropne i dostałam się do niego do nowego sączą
Ej przperaszam, że spytam niedyskretnie, ale dzieci które masz są z poprzedniego małżeństwa? Wybacz, nie pamiętam i jak nie chcesz nie odpowiadajmamy ze starym rodzinę rozsianą po całej Polsce, więc to dla mnie no problem Poza tym lubimy takie wycieczki W poprzednim małżeństwie tak nie było i wszędzie problemy, a teraz nie ma rzeczy niemożliwych