reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
to zupełne przeciwieństwo mojej :D ona to wiecie, ten kierowca co jedzie 50 w niezabudowanym :D
Moja to jest torpeda ale jak bulwa na mnie zła bo musiała mnie skądś odbierać o różnych porach i jeszcze nie daj Boże żebym była głodna albo musiała siku to tak się wlekla jak nigdy. I mówiła „ co chcesz normalnie jadę, przepisowo”. Ale na codzień to by nawet na znaki nie spojrzała

No ba!!! Nigdy nie jest za późno, trenuj, chociaż ja preferuję metodę głębokiej wody - skoro już od miesiąca ćwiczysz to chyba najwyższa pora po prostu wsiąść i jechać! Trzymam kciuki 😁
No z tym sie zgodze im szybciej pojedziesz sama tym lepiej, moje nauki przeciagaly sie w nieskończoność xD

Ale nie nie dla mnie ta kontrolka istnieje i pilnije zeby maz sie jej regularnie pozbywał, bo właśnie panicznie boje sie ze mogloby mi zabraknac paliwa xD
No widzisz ja jestem zahartowana od dziecka 🤣
Ba! Mam takiego jednego starego grata i coś mi się w nim psuło ze stawał i tyle. I raz musiałam ojca ściągać żeby mi pomógł bo trasę zablokowałam a ona do mnie „ naprawiłem ci ale to jest takie coś tam i tam i jął znowu się tak stanie to sobie sama napraw”

reklama
Do góry