reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Zazdroooo <3 mnie przeraża parkowanie :D nie wiem jak sie tego nauczę. A jak pod pracą będzie ciasny parking to będę jeździć o 6 żeby nikogo nie było. :D
To samo mam.. parkowanie zwlaszxza równolegle to dla mnie Kilimandżaro
prawko zrobilam rok temu, mój mnie w sumie zmusił teoche bo ja mialam milion wymówek... jeżdżę rzadko ale probuje, mega boje się jechać sama, ze 2 razy mi się zdarzyło dopiero. Tak to zawsze maz albo przyjaciółka siedza obok dla wsparcia .

reklama
Mój już nie odzywa się w sprawie opon w moim aucie, u niego mam zakaz bo ma jakieś drogie tam a pozatym nie jeżdżę jego 😜 ale mojejego autka nie oszczędzam jeśli chodzi o krawężniki ale ja jestem chytra strasznie i mi się coś zepsuje to zwlekam z naprawa i ogólnie za to stary kontroleczka się zaświeci i już serwis 🤦‍♀️ Jutro laski ide na komunie tak mi się nie chce ze swoją szwagierka się nie odzywam a pewnie siądzie na wprost mnie i teściowa z która nie pałamy do siebie sympatią jak przetrwać jutrzejszy dzień 😱
o easu to mój stary tak dba o auto, że to jest szok. I już się dogadaliśmy, że jak kupimy dla mnie to on ebdzie o nie dbał, ja bede tylko myć i tankować :D
Powodzenia jutro<3

prawko zrobilam rok temu, mój mnie w sumie zmusił teoche bo ja mialam milion wymówek... jeżdżę rzadko ale probuje, mega boje się jechać sama, ze 2 razy mi się zdarzyło dopiero. Tak to zawsze maz albo przyjaciółka siedza obok dla wsparcia .
no to właśnie ja to samo, tylko obok mnie nikt nie może jechać tylko stary. A bez niego w ogóle nie jeżdżę. Ale w czerwcu muszę zacząc. Nie bedzie ze mną codziennie do pracy jeździł :D

Ja rownolegle zaparkowalam raz w zyciu... na egzaminie🤣 ktory zdalam🤣 do teraz nie wiem jakie moce we mnie wstapily ze to zrobilam xD najsmieszniejsze ze w koncu trafil mi sie spoko egzaminator i po jakis 40 paru minutach jazdy nigdzie nie bylo normalnego miejsca i az sam zrezygnowany mowi no to musimy tutaj🤣

o easu to mój stary tak dba o auto, że to jest szok. I już się dogadaliśmy, że jak kupimy dla mnie to on ebdzie o nie dbał, ja bede tylko myć i tankować :D
Powodzenia jutro<3
Opowiem wam sytuacje z tamtego roku, zamieniliśmy się ze starym autami i on mi zawsze tankował a ja ubzdurałam sobie ze jadę na zakupy podjechałam na stacje i zatankowałam paliwo jak się okazało zamiast ropy wlałam benzynę auto pojeździło na tym 3dni, stary wrócił później na lawecie a ja przyznałam się do tego jak już naprawił auto 😜 koszt 6 tys ale on spokojny strasznie i tylko się popatrzył na mnie 😜

Opowiem wam sytuacje z tamtego roku, zamieniliśmy się ze starym autami i on mi zawsze tankował a ja ubzdurałam sobie ze jadę na zakupy podjechałam na stacje i zatankowałam paliwo jak się okazało zamiast ropy wlałam benzynę auto pojeździło na tym 3dni, stary wrócił później na lawecie a ja przyznałam się do tego jak już naprawił auto 😜 koszt 6 tys ale on spokojny strasznie i tylko się popatrzył na mnie 😜
O jezu nie wyobrazam sobie co by ze mną mój zrobił :D dobra jesteś :D

no to właśnie ja to samo, tylko obok mnie nikt nie może jechać tylko stary. A bez niego w ogóle nie jeżdżę. Ale w czerwcu muszę zacząc. Nie bedzie ze mną codziennie do pracy jeździł :D
Polecam w nocy zaczac samej jak juz. Przynajmniej nie ma wtedy ludzi. A parkowanie ćwiczyłam na pustym parkingu pod kościołem:) maz mi ustawial slupki i cwiczylam
Ja rownolegle zaparkowalam raz w zyciu... na egzaminie🤣 ktory zdalam🤣 do teraz nie wiem jakie moce we mnie wstapily ze to zrobilam xD najsmieszniejsze ze w koncu trafil mi sie spoko egzaminator i po jakis 40 paru minutach jazdy nigdzie nie bylo normalnego miejsca i az sam zrezygnowany mowi no to musimy tutaj🤣
Bozzz jakbym miała na egzaminie równolegle to bym polegla. Ostatnio pojechaliśmy gdzieś i mój mowi o tu parkuj. Ja ze przeciez to sie nie da, za malo miejsca. Wysiadl zeby nawigować- jakos zaczelam ale w połowie zaczelam krzyczeć zeby jednak on dokończył bo mnie kraweznik pokonał... no ale sie nie dal i jakoś się udalo :p

Mój już nie odzywa się w sprawie opon w moim aucie, u niego mam zakaz bo ma jakieś drogie tam a pozatym nie jeżdżę jego 😜 ale mojejego autka nie oszczędzam jeśli chodzi o krawężniki ale ja jestem chytra strasznie i mi się coś zepsuje to zwlekam z naprawa i ogólnie za to stary kontroleczka się zaświeci i już serwis 🤦‍♀️ Jutro laski ide na komunie tak mi się nie chce ze swoją szwagierka się nie odzywam a pewnie siądzie na wprost mnie i teściowa z która nie pałamy do siebie sympatią jak przetrwać jutrzejszy dzień 😱
Zaglądaj do nas szybciej zleci🤗
Powodzenia jutro<3
Glupio sie przyznac ale ja nawet tego nie robię i ani razu nie tankowałam xD

Polecam w nocy zaczac samej jak juz. Przynajmniej nie ma wtedy ludzi. A parkowanie ćwiczyłam na pustym parkingu pod kościołem:) maz mi ustawial slupki i cwiczylam

Bozzz jakbym miała na egzaminie równolegle to bym polegla. Ostatnio pojechaliśmy gdzieś i mój mowi o tu parkuj. Ja ze przeciez to sie nie da, za malo miejsca. Wysiadl zeby nawigować- jakos zaczelam ale w połowie zaczelam krzyczeć zeby jednak on dokończył bo mnie kraweznik pokonał... no ale sie nie dal i jakoś się udalo :p
ej to wiecie co jak byłam młodą siksą i coś niby próbowałam jeździć to pojechałam z moją mamą do lekarza. zaparkowałam pod przychodnią, było pusto. Wychodzę, a jestem zastawiona samochodami. Moja mama to kierowca typu: wybieram terasę tak, zeby nie skręcać w lewo :D i próbowałam wyjechać z tergo miejsca parkingowego, ale nie mogłam, mama też nie w końcu obie się rozpłakałyśmy. Mama w akcie desperacji poprosiła jakiegoś młodego chłopaka o pomoc. On wyjechał 4 ruchami kierownicy xD i mówi :przecież tu wszystko w lusterkach widać" xDDDD

reklama

Kurcze musze wlasnie mojego wyciagnac na treningi parkowania, bo to może sie jednak kiedyś źle skonczyc xD

Do góry