reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Potwierdzam u mnie było to samo... ale nagle 1 dnia tak zmarzlam czekajac na autobus... i po 9 latach w koncu sie przemoglam 😁 a teraz jak stary chce mi zabrac na 1 dzień samochod to jest awantura xD
Ja uwielbiam, kocham jeździć autem ❤️ Małe, duze, nieważne. Pojadę wszędzie sama :D kontrolki w aucie ignoruje😃
Jakbym teraz nie miała prawka albo musiała się poruszać bez auta to jak dziecko we mgle, nawet nie wiem gdzie się teraz bilet na autobus kupuje xD

reklama
Tak - trzeba jeździć, inaczej się nie nauczysz :) powodzenia! Ja mam dużo fajnych wspomnień z moich początków za kółkiem - takich historii ze wtedy stresowała a dziś się z tego śmieje.
Bardzo Ci dziękuję za dobre słowo. Staram się siadać za kółko jak najczęśćeij, no ale póki co nie lubię jeździć. Mam nadzieje, ze mi sie zmieni :D w ogóle uważam, ze kobieta która dobrze prowadzi auto to klasa :D

Ja uwielbiam, kocham jeździć autem ❤️ Małe, duze, nieważne. Pojadę wszędzie sama :D kontrolki w aucie ignoruje😃
Jakbym teraz nie miała prawka albo musiała się poruszać bez auta to jak dziecko we mgle, nawet nie wiem gdzie się teraz bilet na autobus kupuje xD
Zazdroooo <3 mnie przeraża parkowanie :D nie wiem jak sie tego nauczę. A jak pod pracą będzie ciasny parking to będę jeździć o 6 żeby nikogo nie było. :D

Bardzo Ci dziękuję za dobre słowo. Staram się siadać za kółko jak najczęśćeij, no ale póki co nie lubię jeździć. Mam nadzieje, ze mi sie zmieni :D w ogóle uważam, ze kobieta która dobrze prowadzi auto to klasa :D
Ja np uważam, ze dobrze prowadzę auto, mój mąż ma odmienne zdanie ale on się nie zna xD

Zazdroooo <3 mnie przeraża parkowanie :D nie wiem jak sie tego nauczę. A jak pod pracą będzie ciasny parking to będę jeździć o 6 żeby nikogo nie było. :D
No ja właśnie jezdze szybciej jak jest jeszcze pusty parking🤣 ostatnio lekko wjechalam w budynek jak cofalam, tzn dotknęłam go tylko bo jakos inaczej czujniki zapikaly 🤣🤣

Z parkowaniem nie mam takiego problemu, lepiej sobie z tym radzę niż mój stary ale dużo nauczyło mnie mieszkanie w bloku gdzie jest mało miejsca a wielu chętnych- wtedy się nauczyłam.
Ale od zawsze parkuje na milimetry, jak najbliżej wejścia, żeby dużo nie chodzi 😀
I ogólnie np nie przejmuje się jak gdzieś jadę, ze nie zaparkuje, jak nie ma parkingu albo miejsca wolnego to staje gdzie popadnie byle mnie nie odholowali xD i wychodzę z założenia ze martwić się będę później bo np. Jestem głodna i muszę do sklepu xD

reklama
Do góry