reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
A ja kocham jeździć autem i tylko czekałam żeby skończyć 18 lat i zrobić prawko :)
Dla otuchy powiem, że ruch samochodowy wygląda trudniej z miejsca pasażera. A jak jesteś za kołkiem to po prostu tańczysz z innymi autami ;)

ej wypiłam jedno piwo i czuję się jakbym miała kaca. Chyba serio jestem stara i czas się z tym pogodzić :D

Ale chcę się pochwalić :D Wy chyba nie wiecie iż w związku z moją nową pracą muszę się uczyć prowadzić auto :D mam prawo jazdy ale nie jeździłam dłuuuugo. Więc dziś mieliśmy przejażdżkę ze starym. Wyprzedziłam rowerzyste :D nastęony krok to traktor :D
Ja ostatnio jechałam 20 minut za maluchem bo stary zasnął i nie mogłam skonsultować czy na pewno moge wyprzedzić 🤣🤣

A ja kocham jeździć autem i tylko czekałam żeby skończyć 18 lat i zrobić prawko :)
Dla otuchy powiem, że ruch samochodowy wygląda trudniej z miejsca pasażera. A jak jesteś za kołkiem to po prostu tańczysz z innymi autami ;)
Chciałabym żeby tak było :D ale mój T mówi, ze kiedyś też był strasznie słabym kierowcą, a nauczył się jak na studiach pracował jako dostawca. Więc mam nadzieję, że jest dla mnie nadzieja i praktyka czyni mistrza

Jestem z ciebie cholernie dumna, bez sarkazmu. Bo u mnie prawko służy jako przedkładaka w portfelu, za bardzo się boję korzystać
Potwierdzam u mnie było to samo... ale nagle 1 dnia tak zmarzlam czekajac na autobus... i po 9 latach w koncu sie przemoglam 😁 a teraz jak stary chce mi zabrac na 1 dzień samochod to jest awantura xD

Chciałabym żeby tak było :D ale mój T mówi, ze kiedyś też był strasznie słabym kierowcą, a nauczył się jak na studiach pracował jako dostawca. Więc mam nadzieję, że jest dla mnie nadzieja i praktyka czyni mistrza
Tak - trzeba jeździć, inaczej się nie nauczysz :) powodzenia! Ja mam dużo fajnych wspomnień z moich początków za kółkiem - takich historii ze wtedy stresowała a dziś się z tego śmieje.

reklama
Potwierdzam u mnie było to samo... ale nagle 1 dnia tak zmarzlam czekajac na autobus... i po 9 latach w koncu sie przemoglam 😁 a teraz jak stary chce mi zabrac na 1 dzień samochod to jest awantura xD
No ja właśnie chciałam się przemóc długo, ale ne mogłam. Nie pomagał fakt, że stary jest świetnym kierowcą i kocha prowadzić, No ale życie mnie zmusiło. Ale widzę postęp. Wsiadłam za kółko na początku kwietnia i pierwsze jazdy to był permanentny stres i nie mogłam nawet radio podgłosić, bo musiałam mieć wzrok przed siebie. Nie umiałam też równo po rondzie pojechać... a tearz już widzę, ze dużo lepiej sobie z tym radzę :D ja wiem, ze to brzmi żałośnie :D

Do góry