reklama
hachette
Fanka BB :)
A Ty nie masz jakichś zaleceń oszczędzania się? Mi ten nowy lekarz powiedział, ze jak uda mi się zaskoczyć to natychmiast obstawi mnie lekami z każdej strony, zastanawiam się czy gdyby nam się udało do września to czy pozwoli mi iść na własne weseleMnie cmi podbrzusze, może to po tym treningu
Moonstone
Moderator
No właśnie niby nie mam… wiec seksik wpadł. Ale sama nie wiem do z tymi moimi biegami na 5 kmA Ty nie masz jakichś zaleceń oszczędzania się? Mi ten nowy lekarz powiedział, ze jak uda mi się zaskoczyć to natychmiast obstawi mnie lekami z każdej strony, zastanawiam się czy gdyby nam się udało do września to czy pozwoli mi iść na własne wesele
L
Ladycarooo
Gość
A tak w ogóle to miłęgo dnia i wspaniałego, słonecznego weekendu!
hachette
Ja bym zamieniła na spacery strzeżonego pan bóg strzeżeNo właśnie niby nie mam… wiec seksik wpadł. Ale sama nie wiem do z tymi moimi biegami na 5 km
Ja co prawda jutro znów pracuję ale również życzę Ci wspaniałego weekendu, odpocznijA tak w ogóle to miłęgo dnia i wspaniałego, słonecznego weekendu!
Moonstone
Moderator
W każdym razie czekamy do 22 XDJa bym zamieniła na spacery strzeżonego pan bóg strzeże
Ja co prawda jutro znów pracuję ale również życzę Ci wspaniałego weekendu, odpocznij
Sarenka1993
L
Ladycarooo
Gość
hej, a masz wyniki morfologii? Ilość jest bardzo łądna, natomiast ta ruchliwość trochę kiepska, ale myślę, że troszkę pracy i bez problemu da się to podciągnąć. Tylko pytanie czy będzie chciał współpracowaćDzień dobry dziewczynki!
Witam Was słonecznie w piąteczek
Zerkniecie na wyniki mojego K.?
Te podstawowe już są dostępne. Widzę że największy problem jest z ruchem postępowym, reszta raczej w normie…
Sarenka1993
na razie mam to co na poprzednim plus ilość żywych / martwych.hej, a masz wyniki morfologii? Ilość jest bardzo łądna, natomiast ta ruchliwość trochę kiepska, ale myślę, że troszkę pracy i bez problemu da się to podciągnąć. Tylko pytanie czy będzie chciał współpracować
Czekamy na więcej wyników, wczoraj robił badania
Myślę że będzie chciał współpracować, fajnie gdyby się dało poprawić ten parametr jakimiś suplami, z dietą może być kiepsko bo nie jestem dobrą kucharką i nie umiem wprowadzać do potraw rożnych „płodnych” składników
Załączniki
reklama
L
Ladycarooo
Gość
To wprowadź chociaż sok pomidorowy, olej lniany i orzechyna razie mam to co na poprzednim plus ilość żywych / martwych.
Czekamy na więcej wyników, wczoraj robił badania
Myślę że będzie chciał współpracować, fajnie gdyby się dało poprawić ten parametr jakimiś suplami, z dietą może być kiepsko bo nie jestem dobrą kucharką i nie umiem wprowadzać do potraw rożnych „płodnych” składników
Bardzo ładna żywotność.
Podziel się: