reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Mogę mieć niestaraczkowe pytanie ??

Była któraś z was na Sardynii ??? Szukam rekomendacji 😁

reklama
Mnie cmi podbrzusze, może to po tym treningu
A Ty nie masz jakichś zaleceń oszczędzania się? Mi ten nowy lekarz powiedział, ze jak uda mi się zaskoczyć to natychmiast obstawi mnie lekami z każdej strony, zastanawiam się czy gdyby nam się udało do września to czy pozwoli mi iść na własne wesele 😬😬😬

A Ty nie masz jakichś zaleceń oszczędzania się? Mi ten nowy lekarz powiedział, ze jak uda mi się zaskoczyć to natychmiast obstawi mnie lekami z każdej strony, zastanawiam się czy gdyby nam się udało do września to czy pozwoli mi iść na własne wesele 😬😬😬
No właśnie niby nie mam… wiec seksik wpadł. Ale sama nie wiem do z tymi moimi biegami na 5 km

Dzień dobry dziewczynki!
Witam Was słonecznie w piąteczek ☀️
Zerkniecie na wyniki mojego K.?
Te podstawowe już są dostępne. Widzę że największy problem jest z ruchem postępowym, reszta raczej w normie…

Załączniki

• IMG_8071.jpg
    IMG_8071.jpg
    121 KB · Wyświetleń: 71
Dzień dobry dziewczynki!
Witam Was słonecznie w piąteczek ☀️
Zerkniecie na wyniki mojego K.?
Te podstawowe już są dostępne. Widzę że największy problem jest z ruchem postępowym, reszta raczej w normie…
hej, a masz wyniki morfologii? Ilość jest bardzo łądna, natomiast ta ruchliwość trochę kiepska, ale myślę, że troszkę pracy i bez problemu da się to podciągnąć. Tylko pytanie czy będzie chciał współpracować :p

hej, a masz wyniki morfologii? Ilość jest bardzo łądna, natomiast ta ruchliwość trochę kiepska, ale myślę, że troszkę pracy i bez problemu da się to podciągnąć. Tylko pytanie czy będzie chciał współpracować :p
na razie mam to co na poprzednim plus ilość żywych / martwych.
Czekamy na więcej wyników, wczoraj robił badania 😊
Myślę że będzie chciał współpracować, fajnie gdyby się dało poprawić ten parametr jakimiś suplami, z dietą może być kiepsko bo nie jestem dobrą kucharką i nie umiem wprowadzać do potraw rożnych „płodnych” składników 🙈

Załączniki

• IMG_8074.jpg
    IMG_8074.jpg
    285,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
na razie mam to co na poprzednim plus ilość żywych / martwych.
Czekamy na więcej wyników, wczoraj robił badania 😊
Myślę że będzie chciał współpracować, fajnie gdyby się dało poprawić ten parametr jakimiś suplami, z dietą może być kiepsko bo nie jestem dobrą kucharką i nie umiem wprowadzać do potraw rożnych „płodnych” składników 🙈
To wprowadź chociaż sok pomidorowy, olej lniany i orzechy :D
Bardzo ładna żywotność.

Do góry