reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Mogę mieć niestaraczkowe pytanie ??

Była któraś z was na Sardynii ??? Szukam rekomendacji 😁

reklama
Mnie cmi podbrzusze, może to po tym treningu
A Ty nie masz jakichś zaleceń oszczędzania się? Mi ten nowy lekarz powiedział, ze jak uda mi się zaskoczyć to natychmiast obstawi mnie lekami z każdej strony, zastanawiam się czy gdyby nam się udało do września to czy pozwoli mi iść na własne wesele 😬😬😬

A Ty nie masz jakichś zaleceń oszczędzania się? Mi ten nowy lekarz powiedział, ze jak uda mi się zaskoczyć to natychmiast obstawi mnie lekami z każdej strony, zastanawiam się czy gdyby nam się udało do września to czy pozwoli mi iść na własne wesele 😬😬😬
No właśnie niby nie mam… wiec seksik wpadł. Ale sama nie wiem do z tymi moimi biegami na 5 km

Dzień dobry dziewczynki!
Witam Was słonecznie w piąteczek ☀️
Zerkniecie na wyniki mojego K.?
Te podstawowe już są dostępne. Widzę że największy problem jest z ruchem postępowym, reszta raczej w normie…

Załączniki

• IMG_8071.jpg
    IMG_8071.jpg
    121 KB · Wyświetleń: 78
Dzień dobry dziewczynki!
Witam Was słonecznie w piąteczek ☀️
Zerkniecie na wyniki mojego K.?
Te podstawowe już są dostępne. Widzę że największy problem jest z ruchem postępowym, reszta raczej w normie…
hej, a masz wyniki morfologii? Ilość jest bardzo łądna, natomiast ta ruchliwość trochę kiepska, ale myślę, że troszkę pracy i bez problemu da się to podciągnąć. Tylko pytanie czy będzie chciał współpracować :p

hej, a masz wyniki morfologii? Ilość jest bardzo łądna, natomiast ta ruchliwość trochę kiepska, ale myślę, że troszkę pracy i bez problemu da się to podciągnąć. Tylko pytanie czy będzie chciał współpracować :p
na razie mam to co na poprzednim plus ilość żywych / martwych.
Czekamy na więcej wyników, wczoraj robił badania 😊
Myślę że będzie chciał współpracować, fajnie gdyby się dało poprawić ten parametr jakimiś suplami, z dietą może być kiepsko bo nie jestem dobrą kucharką i nie umiem wprowadzać do potraw rożnych „płodnych” składników 🙈

Załączniki

• IMG_8074.jpg
    IMG_8074.jpg
    285,2 KB · Wyświetleń: 54
reklama
na razie mam to co na poprzednim plus ilość żywych / martwych.
Czekamy na więcej wyników, wczoraj robił badania 😊
Myślę że będzie chciał współpracować, fajnie gdyby się dało poprawić ten parametr jakimiś suplami, z dietą może być kiepsko bo nie jestem dobrą kucharką i nie umiem wprowadzać do potraw rożnych „płodnych” składników 🙈
To wprowadź chociaż sok pomidorowy, olej lniany i orzechy :D
Bardzo ładna żywotność.

Do góry