reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Kurde, wiecie co, właśnie się dowiedziałam, ze nie żyje tata mojej koleżanki, który miał 59 lat. A ona w czerwcu bierze ślub... do tego ma złamaną nogę i do ślubu musi iść w ortezie. I nie mogę, dlaczego dobrym ludziom dzieją się takie okropne rzeczy. Zycie jest takie niesprawieldiwe...

Dostaliśmy wyniki fragmentacji. Dobrze rozumiem, ze jest ok?

Załączniki

• 155E30D4-2EF0-493C-BAB4-540962BDE2D8.jpeg
    155E30D4-2EF0-493C-BAB4-540962BDE2D8.jpeg
    65 KB · Wyświetleń: 90
Kurde, wiecie co, właśnie się dowiedziałam, ze nie żyje tata mojej koleżanki, który miał 59 lat. A ona w czerwcu bierze ślub... do tego ma złamaną nogę i do ślubu musi iść w ortezie. I nie mogę, dlaczego dobrym ludziom dzieją się takie okropne rzeczy. Zycie jest takie niesprawieldiwe...
Właśnie o to chodzi, tyle złego dzieje się wokół, ze aż człowieka zgina w pół, potrzebujemy szczęścia!!! 😫😫😫

Cześć. Po moich ostatnich wynikach tsh na poziomie 2.75 mnie nastraszyłyscie ze wysokie... endokrynolog na konsultacji twierdził ze w normie ale znalazlam endokrynolog-ginekolog z Warszawy- niech żyją telekonsultacje w luxmedzie :D
W każdym razie powiedziała że powinno być poniżej 2 do starań, najlepiej wlasnie 1.5 jak @Zazuu pisałaś. Dala mi skierowania na p/ciała a-mikrosomalne/anty TPO I wolne t4. Potem będziemy zbijac

Cześć. Po moich ostatnich wynikach tsh na poziomie 2.75 mnie nastraszyłyscie ze wysokie... endokrynolog na konsultacji twierdził ze w normie ale znalazlam endokrynolog-ginekolog z Warszawy- niech żyją telekonsultacje w luxmedzie :D
W każdym razie powiedziała że powinno być poniżej 2 do starań, najlepiej wlasnie 1.5 jak @Zazuu pisałaś. Dala mi skierowania na p/ciała a-mikrosomalne/anty TPO I wolne t4. Potem będziemy zbijac
z tarczycą walczy się stosunkowo łatwo bo krótki czas brania leków i robi się ok ale niestety to trochę jak hydra, odetniesz jedną głowę to odrosną trzy, wyprowadzisz ją lekami i wyniki są super a odstawisz tabsy i za miesiąc całość wywalona w kosmos. To niestety długotrwałe leczenie 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry