reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Kurde, wiecie co, właśnie się dowiedziałam, ze nie żyje tata mojej koleżanki, który miał 59 lat. A ona w czerwcu bierze ślub... do tego ma złamaną nogę i do ślubu musi iść w ortezie. I nie mogę, dlaczego dobrym ludziom dzieją się takie okropne rzeczy. Zycie jest takie niesprawieldiwe...

Dostaliśmy wyniki fragmentacji. Dobrze rozumiem, ze jest ok?

Załączniki

• 155E30D4-2EF0-493C-BAB4-540962BDE2D8.jpeg
    155E30D4-2EF0-493C-BAB4-540962BDE2D8.jpeg
    65 KB · Wyświetleń: 86
Kurde, wiecie co, właśnie się dowiedziałam, ze nie żyje tata mojej koleżanki, który miał 59 lat. A ona w czerwcu bierze ślub... do tego ma złamaną nogę i do ślubu musi iść w ortezie. I nie mogę, dlaczego dobrym ludziom dzieją się takie okropne rzeczy. Zycie jest takie niesprawieldiwe...
Właśnie o to chodzi, tyle złego dzieje się wokół, ze aż człowieka zgina w pół, potrzebujemy szczęścia!!! 😫😫😫

Cześć. Po moich ostatnich wynikach tsh na poziomie 2.75 mnie nastraszyłyscie ze wysokie... endokrynolog na konsultacji twierdził ze w normie ale znalazlam endokrynolog-ginekolog z Warszawy- niech żyją telekonsultacje w luxmedzie :D
W każdym razie powiedziała że powinno być poniżej 2 do starań, najlepiej wlasnie 1.5 jak @Zazuu pisałaś. Dala mi skierowania na p/ciała a-mikrosomalne/anty TPO I wolne t4. Potem będziemy zbijac

Cześć. Po moich ostatnich wynikach tsh na poziomie 2.75 mnie nastraszyłyscie ze wysokie... endokrynolog na konsultacji twierdził ze w normie ale znalazlam endokrynolog-ginekolog z Warszawy- niech żyją telekonsultacje w luxmedzie :D
W każdym razie powiedziała że powinno być poniżej 2 do starań, najlepiej wlasnie 1.5 jak @Zazuu pisałaś. Dala mi skierowania na p/ciała a-mikrosomalne/anty TPO I wolne t4. Potem będziemy zbijac
z tarczycą walczy się stosunkowo łatwo bo krótki czas brania leków i robi się ok ale niestety to trochę jak hydra, odetniesz jedną głowę to odrosną trzy, wyprowadzisz ją lekami i wyniki są super a odstawisz tabsy i za miesiąc całość wywalona w kosmos. To niestety długotrwałe leczenie 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry