Bibi89
Fanka BB :)
@Ladycarooo jaki koenzym q10 łykacie ze starym ? W sensie jakiej firmy i w jakiej formie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie do mnie pytanie, ale ja dopiero zaczęłam łykac z naturell. Były w aptece z dużo większą dawką, ale nie wiem czy tyle potrzebuję. Odkąd łykam(a jest z Wit E) to póki co mam bardzo ładną cerę@Ladycarooo jaki koenzym q10 łykacie ze starym ? W sensie jakiej firmy i w jakiej formie
Jak dla mnie absolutnie do przeżycia :-)Ból jest do zniesienia ? Ja w sumie nie zapytałam się jaką metoda będziemy to robić bo zapomniałam jutro ide wymazy zrobić na baterie i mam dzwonić po @ umawiać termin na drożność.
No właśnie ja chce dla siebie ale ladycaroo wspominała ze powinna to być jakaś specjalna forma (znalazłam u nas ubiquinol i myślę że to to ale cena jest 40-60 euro)Nie do mnie pytanie, ale ja dopiero zaczęłam łykac z naturell. Były w aptece z dużo większą dawką, ale nie wiem czy tyle potrzebuję. Odkąd łykam(a jest z Wit E) to póki co mam bardzo ładną cerę
ja nie łykam, stary ma to:@Ladycarooo jaki koenzym q10 łykacie ze starym ? W sensie jakiej firmy i w jakiej formie
Lekko ich pojebawszy z tymi cenami u nas ...ja nie łykam, stary ma to:
SWANSON Ubiquinol 100 mg 60 kapsułek - Serce i krążenie - Leki i Schorzenia - Allecco.pl
Opis SWANSON Ubiquinol zawiera koenzym Q10 w dawce 100 mg w 1 kaps. Koenzym Q10 jest niezbędny do produkowania energii dla każdej komórki ludzkiego ciała, działa jak przeciwutleniacz – chroni przedwww.allecco.pl
ale tak mi już nie po drodze z tymi suplami, że rzygać mi sie chce
edit: dokładnie, gdzieś się natknęłam, zeby kupować w formie ubbichinolu, nie ubichinonu
UbichinoL z tym `L` na końcu. Ja w ostatnich zaleceniach od gina mam 100 mg. Mam na zbyciu jak coś z aliness bo teraz kazał mi odstawic także zapraszamNo właśnie ja chce dla siebie ale ladycaroo wspominała ze powinna to być jakaś specjalna forma (znalazłam u nas ubiquinol i myślę że to to ale cena jest 40-60 euro)
ja placilam zeby nie sklamac 129 zł.Lekko ich pojebawszy z tymi cenami u nas ...
UniaLekko ich pojebawszy z tymi cenami u nas ...