Z
zaz208622
Gość
Zdradzę sekret bardzo nielubiany przez staraczki, ale niestety potwierdzony taką ilością badań, że ciężko polemizować tym z argumentami kalibru "ja tak miałam to wiem". Uwaga.... Tam da ta daaaaaammm ZAGNIEŻDŻENIE NIE DAJE OBJAWÓW. Jedynym "objawem" mającym szansę sugerować, że być może doszło do zagnieżdżenia jest plamienie implantacyjne, które dotyczy zaledwie 30% kobiet więc statystycznie plamienie śródcykliczne częściej jest niepokojącym objawem niż powodem do radości.
To se coś się dzieje z naszym organizmem, a potem jesteśmy w ciąży nie znaczy, że to był OBJAW ciąży.
Czy gdyby potrącił nas samochód, a nigdy wcześniej nas nie potrącił i dwa dni później wyszedłby pozytywny test ciążowy to znaczy, wypadek był objawem ciąży? No nie. Dokładnie tak samo jest ze sraczką, mdłościami czy pryszczami. Naprawdę nie znacie nikogo kto miał srake i nie był w ciąży?
To se coś się dzieje z naszym organizmem, a potem jesteśmy w ciąży nie znaczy, że to był OBJAW ciąży.
Czy gdyby potrącił nas samochód, a nigdy wcześniej nas nie potrącił i dwa dni później wyszedłby pozytywny test ciążowy to znaczy, wypadek był objawem ciąży? No nie. Dokładnie tak samo jest ze sraczką, mdłościami czy pryszczami. Naprawdę nie znacie nikogo kto miał srake i nie był w ciąży?