reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ale Ty tak serio z tymi żyłkami ?
Ja jestem w cionszy. Kur.. pryszcze czeesto mi się pojawiają. Ból jajników mam prawie codziennie, nie mówiąc o boli cycków ( w tym cyklu tak mnie piekły ze szło się 💩). I zawsze mam widoczne żyły, żyłki, zyleczki. Wszystkie chyba jakie posiadam .

Jak już bede kiedyś w tej prawdziwej upragnionej ciąży to nie będę mieć objawów ŻODNYCH

reklama
A btw. Założę się, ze w tym cyklu nie będzie owu. Nie brałam leków na stymulację (ale problemów z owu nie mam) bo stwierdziłam, ze jeśli to faktycznie immunologia to bez sensu je w tym miesiącu brać. No wiec nie brałam. Wiec mam postanowienie ze będę robić testy owu aż nie zobacze pozytywnego wyniku ( raz w życiu miałam pozytyw jak zrobiłam tak z dupy test, zawsze testy miałam negatywne a gin ze już po owu) i od tego test pójdę zrobić potem proga i zobaczycie, ze nie będzie owu. A w tym cyklu zamierzałam męczyć starego co 2 dzień.
Ja to wiem. Ja patrze prawdzie w oczy 😀 całe życie walka z przeciwnościami

A btw. Założę się, ze w tym cyklu nie będzie owu. Nie brałam leków na stymulację (ale problemów z owu nie mam) bo stwierdziłam, ze jeśli to faktycznie immunologia to bez sensu je w tym miesiącu brać. No wiec nie brałam. Wiec mam postanowienie ze będę robić testy owu aż nie zobacze pozytywnego wyniku ( raz w życiu miałam pozytyw jak zrobiłam tak z dupy test, zawsze testy miałam negatywne a gin ze już po owu) i od tego test pójdę zrobić potem proga i zobaczycie, ze nie będzie owu. A w tym cyklu zamierzałam męczyć starego co 2 dzień.
Ja to wiem. Ja patrze prawdzie w oczy 😀 całe życie walka z przeciwnościami
no właśnie, całe życie walka. Ja nie mogę się ogodzić z tym, że naprawdę u nas seksy były wręcz idelanie i i tak z tego ciąży nie było. To jest tak dołujące, że mi się płakać chce.

no właśnie, całe życie walka. Ja nie mogę się ogodzić z tym, że naprawdę u nas seksy były wręcz idelanie i i tak z tego ciąży nie było. To jest tak dołujące, że mi się płakać chce.
Ale najgorzej się wkurzyłam jak się okazało ze owu się przesunęła a my mieslimy kilka dni przerwy od seksu i ostatni był dwa dni chyba przed owu. Myślałam, ze wyjdę z siebie.
Wiec teraz będę męczyć starego.
Ale potem przyjdzie okres i będę się zastanawiać czy to przez immunologie, czy może nie było owu czy co do ch…

reklama
I jeszcze jeden hit, jak miała miesiączkę, ale nie była taka jak zawsze tylko bardziej skąpa i że zrobiła test i negatywny, ale czy może być w ciąży bo miesiączka inaczej wygadała xD
A to mi akurat przypomina autentyczną historię :-D . Moja mama miała @ do 4. miesiąca... A testów nie robiła. Poszła randomowo do lekarza - i niespodzianka, po 5 latach spisanych na straty starań... Ostatnio mi zresztą powiedziała, że nigdy w życiu nie robiła testu ciążowego. Dziwne trochę...

Do góry