reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ale Ty tak serio z tymi żyłkami ?
Ja jestem w cionszy. Kur.. pryszcze czeesto mi się pojawiają. Ból jajników mam prawie codziennie, nie mówiąc o boli cycków ( w tym cyklu tak mnie piekły ze szło się 💩). I zawsze mam widoczne żyły, żyłki, zyleczki. Wszystkie chyba jakie posiadam .

Jak już bede kiedyś w tej prawdziwej upragnionej ciąży to nie będę mieć objawów ŻODNYCH

reklama
A btw. Założę się, ze w tym cyklu nie będzie owu. Nie brałam leków na stymulację (ale problemów z owu nie mam) bo stwierdziłam, ze jeśli to faktycznie immunologia to bez sensu je w tym miesiącu brać. No wiec nie brałam. Wiec mam postanowienie ze będę robić testy owu aż nie zobacze pozytywnego wyniku ( raz w życiu miałam pozytyw jak zrobiłam tak z dupy test, zawsze testy miałam negatywne a gin ze już po owu) i od tego test pójdę zrobić potem proga i zobaczycie, ze nie będzie owu. A w tym cyklu zamierzałam męczyć starego co 2 dzień.
Ja to wiem. Ja patrze prawdzie w oczy 😀 całe życie walka z przeciwnościami

A btw. Założę się, ze w tym cyklu nie będzie owu. Nie brałam leków na stymulację (ale problemów z owu nie mam) bo stwierdziłam, ze jeśli to faktycznie immunologia to bez sensu je w tym miesiącu brać. No wiec nie brałam. Wiec mam postanowienie ze będę robić testy owu aż nie zobacze pozytywnego wyniku ( raz w życiu miałam pozytyw jak zrobiłam tak z dupy test, zawsze testy miałam negatywne a gin ze już po owu) i od tego test pójdę zrobić potem proga i zobaczycie, ze nie będzie owu. A w tym cyklu zamierzałam męczyć starego co 2 dzień.
Ja to wiem. Ja patrze prawdzie w oczy 😀 całe życie walka z przeciwnościami
no właśnie, całe życie walka. Ja nie mogę się ogodzić z tym, że naprawdę u nas seksy były wręcz idelanie i i tak z tego ciąży nie było. To jest tak dołujące, że mi się płakać chce.

no właśnie, całe życie walka. Ja nie mogę się ogodzić z tym, że naprawdę u nas seksy były wręcz idelanie i i tak z tego ciąży nie było. To jest tak dołujące, że mi się płakać chce.
Ale najgorzej się wkurzyłam jak się okazało ze owu się przesunęła a my mieslimy kilka dni przerwy od seksu i ostatni był dwa dni chyba przed owu. Myślałam, ze wyjdę z siebie.
Wiec teraz będę męczyć starego.
Ale potem przyjdzie okres i będę się zastanawiać czy to przez immunologie, czy może nie było owu czy co do ch…

reklama
I jeszcze jeden hit, jak miała miesiączkę, ale nie była taka jak zawsze tylko bardziej skąpa i że zrobiła test i negatywny, ale czy może być w ciąży bo miesiączka inaczej wygadała xD
A to mi akurat przypomina autentyczną historię :-D . Moja mama miała @ do 4. miesiąca... A testów nie robiła. Poszła randomowo do lekarza - i niespodzianka, po 5 latach spisanych na straty starań... Ostatnio mi zresztą powiedziała, że nigdy w życiu nie robiła testu ciążowego. Dziwne trochę...

Do góry