reklama
Z
zaz208622
Gość
nie jesteś pierwsza, która obaliła te teorie z dupy wyssaną
Z
zaz208622
Gość
I czym uwaliłas taka piękna półkę skandal
Moonstone
Moderator
I czym uwaliłas taka piękna półkę skandal
Krwią i żelazem XD znaczy lakierem. Nie mow mamie
L
Ladycarooo
Gość
czyli testy owu nie wykrywają ciąży? Jak to :O
Moonstone
Moderator
Ale nie powiem, byłam ciekawaczyli testy owu nie wykrywają ciąży? Jak to :O
L
Ladycarooo
Gość
ja typowe objawy zagnieżdżenia mam w każdym cyklu, łącznie z plamieniem implantacyjnym. Od 2 lat nie byłam w ani jednej ciąży.Owu miałam w zeszły wtorek... Myślicie, że jest jeszcze szansa na dwie kreski? Czułam 6 dni po owu, typowe objawy zagnieżdżenia, a dzisiaj wszystko ustąpiło nawet piersi jakoś szczególnie nie bolą, kluje jajnik z jednej strony, ale to pewnie przed @
G
Gosiek87
Gość
Ja mialam: ból naprzemienny jajnikow, ciągnięcie podbrzusza, ból krzyża, w ten dzień też jednodniowa biegunka ( nwm czy akurat owu mogła mieć na to wpływ ). Przez dwa dni czułam się ospała, bolały piersi i takie uczucie bulgotania w brzuchu... wszystkie objawy minęły... pewnie zarodek się nie zagnieździł...przy poprzednich 2 ciążach, od razu wiedziałam po zielonych żyłkach na piersiach, że pykło teraz to ja już nic nie czuje. Chyba za bardzo chcejakie to są typowe objawy zagnieżdżenia?
Kamilad
Fanka BB :)
Bulgotanie w brzuchu to chyba od biegunki a tak serio to nie musi być żadnych objawow zagnieżdżenia... Każdy organizm jest inny i każda ciąża jest innaJa mialam: ból naprzemienny jajnikow, ciągnięcie podbrzusza, ból krzyża, w ten dzień też jednodniowa biegunka ( nwm czy akurat owu mogła mieć na to wpływ ). Przez dwa dni czułam się ospała, bolały piersi i takie uczucie bulgotania w brzuchu... wszystkie objawy minęły... pewnie zarodek się nie zagnieździł...przy poprzednich 2 ciążach, od razu wiedziałam po zielonych żyłkach na piersiach, że pykło teraz to ja już nic nie czuje. Chyba za bardzo chce
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Ale Ty tak serio z tymi żyłkami ?Ja mialam: ból naprzemienny jajnikow, ciągnięcie podbrzusza, ból krzyża, w ten dzień też jednodniowa biegunka ( nwm czy akurat owu mogła mieć na to wpływ ). Przez dwa dni czułam się ospała, bolały piersi i takie uczucie bulgotania w brzuchu... wszystkie objawy minęły... pewnie zarodek się nie zagnieździł...przy poprzednich 2 ciążach, od razu wiedziałam po zielonych żyłkach na piersiach, że pykło teraz to ja już nic nie czuje. Chyba za bardzo chce
Podziel się: