reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Specjalnie dla was przeprowadziłam eksperyment.

image.jpg

Nie ma za co. XD

reklama
Owu miałam w zeszły wtorek... Myślicie, że jest jeszcze szansa na dwie kreski? Czułam 6 dni po owu, typowe objawy zagnieżdżenia, a dzisiaj wszystko ustąpiło 😑 nawet piersi jakoś szczególnie nie bolą, kluje jajnik z jednej strony, ale to pewnie przed @
ja typowe objawy zagnieżdżenia mam w każdym cyklu, łącznie z plamieniem implantacyjnym. Od 2 lat nie byłam w ani jednej ciąży.

jakie to są typowe objawy zagnieżdżenia?
Ja mialam: ból naprzemienny jajnikow, ciągnięcie podbrzusza, ból krzyża, w ten dzień też jednodniowa biegunka ( nwm czy akurat owu mogła mieć na to wpływ 🙈). Przez dwa dni czułam się ospała, bolały piersi i takie uczucie bulgotania w brzuchu... wszystkie objawy minęły... pewnie zarodek się nie zagnieździł...przy poprzednich 2 ciążach, od razu wiedziałam po zielonych żyłkach na piersiach, że pykło ☺️ teraz to ja już nic nie czuje. Chyba za bardzo chce🙈

Ja mialam: ból naprzemienny jajnikow, ciągnięcie podbrzusza, ból krzyża, w ten dzień też jednodniowa biegunka ( nwm czy akurat owu mogła mieć na to wpływ 🙈). Przez dwa dni czułam się ospała, bolały piersi i takie uczucie bulgotania w brzuchu... wszystkie objawy minęły... pewnie zarodek się nie zagnieździł...przy poprzednich 2 ciążach, od razu wiedziałam po zielonych żyłkach na piersiach, że pykło ☺️ teraz to ja już nic nie czuje. Chyba za bardzo chce🙈
Bulgotanie w brzuchu to chyba od biegunki 🤔 a tak serio to nie musi być żadnych objawow zagnieżdżenia... Każdy organizm jest inny i każda ciąża jest inna

reklama
Ale Ty tak serio z tymi żyłkami ?

Do góry