reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Mnie to się zawsze podoba jak ktoś pisze, ze owulke miał tego konkretnego dnia bo miała kłucie jajnika. I ja mam wtedy takie wtf. Mnie jajniki kłują cały miesiąc to bym w życiu na tej podstawie nie wyznaczyła owu:D
I wtedy zawsze przypomina mi się jakiś fragment z jakiegoś programu (chyba rolnik szuka żony - nie wiem) i tam było coś „ jestem w ciąży o to jest już pewne bo boli mnie ząb”
No za każdym razem 🤣
jesu jak mnie w tym cyklu kłuł jajnik! Byłam pewna, że owu była w 9dc. Tak bardzo mnie bolał, że nie miałam wątpliwości😂😂😂😂 o ja durna

Wiecie co tak se siedze i myślę. Czy jak my wrócimy do starań to ja będę miała na to siłę, czy to będzie bardziej co ma być to będzie. Jak dostaliśmy wyniki męża w lutym 2021 to się załamałam, ale zaczęłam działać - dieta, suple, ćwiczenia, motywacja. A teraz czuję, ze nie mam w ogóle siły o to dbać, nie ma sensu. I ze po prostu będę żyć normalnie, nie dbać o nic i czekać nie wiadomo na co.
Rozumiem cię doskonale, potrzebowalibyscie jakiegoś nowego bodźca. Tylko nie bardzo mam pomysł co by to mogło być

Wiecie co tak se siedze i myślę. Czy jak my wrócimy do starań to ja będę miała na to siłę, czy to będzie bardziej co ma być to będzie. Jak dostaliśmy wyniki męża w lutym 2021 to się załamałam, ale zaczęłam działać - dieta, suple, ćwiczenia, motywacja. A teraz czuję, ze nie mam w ogóle siły o to dbać, nie ma sensu. I ze po prostu będę żyć normalnie, nie dbać o nic i czekać nie wiadomo na co.
Może tak być bo ja tak mam teraz. Niby jedziemy w przyszłym tyg zrobić badania, niby biorę suple, stary coś tam bierze swojego nie wiem nawet na co, No 3 lekarzy mu powiedziało, ze ma „zajebiste” nasienie wiec ma wyje… i w sumie nawet się już nie czepiam go bardzo, ze je niezdrowo czy coś, jak ominiemy seks to tez się nie spinam bo wiem, ze ja i rak tego nie zmienię na zasadzie „widocznie tak ma być” albo nie mam siły po prostu się zadręczać tymi staraniami no to już za długo.

jesu jak mnie w tym cyklu kłuł jajnik! Byłam pewna, że owu była w 9dc. Tak bardzo mnie bolał, że nie miałam wątpliwości😂😂😂😂 o ja durna
Ja jakieś 3 cykle temu miałam taki ból, ze nie mogłam się śmiać, mówić, wstać z łóżka, zrobić kroku. Nic! Ale banan na twarzy No pewnie owu a był seks. I co ? Ch…ja. Była kolka dni później bez bólu 🤣

reklama
Do góry