Z
zaz208622
Gość
też mam, nic nie zmieniłJa pierwszy raz będę go miała myślę, że nie zaszkodzi spróbować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też mam, nic nie zmieniłJa pierwszy raz będę go miała myślę, że nie zaszkodzi spróbować
jesu jak mnie w tym cyklu kłuł jajnik! Byłam pewna, że owu była w 9dc. Tak bardzo mnie bolał, że nie miałam wątpliwości o ja durnaMnie to się zawsze podoba jak ktoś pisze, ze owulke miał tego konkretnego dnia bo miała kłucie jajnika. I ja mam wtedy takie wtf. Mnie jajniki kłują cały miesiąc to bym w życiu na tej podstawie nie wyznaczyła owu
I wtedy zawsze przypomina mi się jakiś fragment z jakiegoś programu (chyba rolnik szuka żony - nie wiem) i tam było coś „ jestem w ciąży o to jest już pewne bo boli mnie ząb”
No za każdym razem
Rozumiem cię doskonale, potrzebowalibyscie jakiegoś nowego bodźca. Tylko nie bardzo mam pomysł co by to mogło byćWiecie co tak se siedze i myślę. Czy jak my wrócimy do starań to ja będę miała na to siłę, czy to będzie bardziej co ma być to będzie. Jak dostaliśmy wyniki męża w lutym 2021 to się załamałam, ale zaczęłam działać - dieta, suple, ćwiczenia, motywacja. A teraz czuję, ze nie mam w ogóle siły o to dbać, nie ma sensu. I ze po prostu będę żyć normalnie, nie dbać o nic i czekać nie wiadomo na co.
Tulęjesu jak mnie w tym cyklu kłuł jajnik! Byłam pewna, że owu była w 9dc. Tak bardzo mnie bolał, że nie miałam wątpliwości o ja durna
Może tak być bo ja tak mam teraz. Niby jedziemy w przyszłym tyg zrobić badania, niby biorę suple, stary coś tam bierze swojego nie wiem nawet na co, No 3 lekarzy mu powiedziało, ze ma „zajebiste” nasienie wiec ma wyje… i w sumie nawet się już nie czepiam go bardzo, ze je niezdrowo czy coś, jak ominiemy seks to tez się nie spinam bo wiem, ze ja i rak tego nie zmienię na zasadzie „widocznie tak ma być” albo nie mam siły po prostu się zadręczać tymi staraniami no to już za długo.Wiecie co tak se siedze i myślę. Czy jak my wrócimy do starań to ja będę miała na to siłę, czy to będzie bardziej co ma być to będzie. Jak dostaliśmy wyniki męża w lutym 2021 to się załamałam, ale zaczęłam działać - dieta, suple, ćwiczenia, motywacja. A teraz czuję, ze nie mam w ogóle siły o to dbać, nie ma sensu. I ze po prostu będę żyć normalnie, nie dbać o nic i czekać nie wiadomo na co.
Ja jakieś 3 cykle temu miałam taki ból, ze nie mogłam się śmiać, mówić, wstać z łóżka, zrobić kroku. Nic! Ale banan na twarzy No pewnie owu a był seks. I co ? Ch…ja. Była kolka dni później bez bólujesu jak mnie w tym cyklu kłuł jajnik! Byłam pewna, że owu była w 9dc. Tak bardzo mnie bolał, że nie miałam wątpliwości o ja durna
Wlanie wysłałam staremu linka, może kupiteż mam, nic nie zmienił
Rozjeb.... system, aż się popłakałam prawie ze śmiechuA jak pryszcz wyjdzie na dup*e to ciąża jest z anala?
generalnie te żele to są tylko po to żeby Krystyny nie zatrzeć od intensywnych starańWlanie wysłałam staremu linka, może kupi
Jaaaa! Przecież mnie dziś boli jajnik! A jestem w 5dc, jak wcześnie.jesu jak mnie w tym cyklu kłuł jajnik! Byłam pewna, że owu była w 9dc. Tak bardzo mnie bolał, że nie miałam wątpliwości o ja durna