reklama
L
Ladycarooo
Gość
inspiracyjneInterere … elekcyjne?
L
Ladycarooo
Gość
ja mam nie w ampułkach tylko w tubce i jak widać po mnie ciąży ni maDziewczyny zamówiłam żel w aplikatorach conceive Plus i będę z nim próbować w tym cyklu. Któraś z was stosowała ten żel ?
MartaS89
Fanka BB :)
Ja pierwszy raz będę go miała myślę, że nie zaszkodzi spróbowaćja mam nie w ampułkach tylko w tubce i jak widać po mnie ciąży ni ma
L
Ladycarooo
Gość
jasne, nie zaszkodzi lepszy taki niż durex czy cośJa pierwszy raz będę go miała myślę, że nie zaszkodzi spróbować
MartaS89
Wiesz tym bardziej, że ja nie mam prawie całej szyjki macicy po operacji i śluzu nie ma po operacji,bo przed operacją nie raz udało mi się dostrzec śluz płodny a teraz go nie ma.jasne, nie zaszkodzi lepszy taki niż durex czy coś
Lena1984
Hmmm, ja za miesiąc 38Ja 33 ... kto da więcej?
Jula19
sporo zmian fajnie to wyszłoA tutaj macie widok na mini przedpokój u góry (ten niebieski pokój to aktualny pokój syna) no i schody na dół do salonu
L
Ladycarooo
Gość
Wiecie co tak se siedze i myślę. Czy jak my wrócimy do starań to ja będę miała na to siłę, czy to będzie bardziej co ma być to będzie. Jak dostaliśmy wyniki męża w lutym 2021 to się załamałam, ale zaczęłam działać - dieta, suple, ćwiczenia, motywacja. A teraz czuję, ze nie mam w ogóle siły o to dbać, nie ma sensu. I ze po prostu będę żyć normalnie, nie dbać o nic i czekać nie wiadomo na co.
reklama
Nel331
Mnie to się zawsze podoba jak ktoś pisze, ze owulke miał tego konkretnego dnia bo miała kłucie jajnika. I ja mam wtedy takie wtf. Mnie jajniki kłują cały miesiąc to bym w życiu na tej podstawie nie wyznaczyła owu
I wtedy zawsze przypomina mi się jakiś fragment z jakiegoś programu (chyba rolnik szuka żony - nie wiem) i tam było coś „ jestem w ciąży o to jest już pewne bo boli mnie ząb”
No za każdym razem
I wtedy zawsze przypomina mi się jakiś fragment z jakiegoś programu (chyba rolnik szuka żony - nie wiem) i tam było coś „ jestem w ciąży o to jest już pewne bo boli mnie ząb”
No za każdym razem
Podziel się: