reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Melduję, że zapierniczam do krwawej piwniczki 🤪 cieszę się jak głupia bo pryszczy mam już kilka w różnych miejscach więc napewno za dziesięć dni zajdę w cionsze od kłucia jajników 🤣 a tak na serio to liczę na cud w 12cs bo mogłabym zatestować w swoje urodziny a mężowi na dzień ojca zrobić prezent... Ehhhhhh nadzieja matką głupich wiem ale wolę być głupia niż zrezygnować!

Ja tez zauważyłam, ze ostatnio szczęśliwe ciąże zdarzają się tylko tym nowym dziewczynom które są tu krótko :( co oczywiście bardzo cieszy ale tak bardzo chciałabym żeby któraś z Was staraczek-starych wyjadaczek sobie stad poszła raz na zawsze i ewentualnie wróciła ze zdjęciem słodkiego dzidziola🥺🥺🥺
No właśnie ja też zauważyłam, że to głównie tym nowym się zdarzają ciążę i szczerze czasami mnie to irytuje, że przychodzą i żalą się, że napewno im się nie uda bo za pierwszym razem się nie udało i za parę dni pozytywny test. Dlatego ja zazwyczaj nie gratuluję tym "nowym" staraczkom bo jak dla mnie osoba która zaszła w ciążę w pierwszym, drugim czy trzecim cyklu to nie jest typowa STARACZKA. Na początku starań wystarczy poprostu uprawiać seks. Bez żadnych obaw, tony leków czy monitoringów. Dla mnie taką naszą "staraczką" to jest osoba która z różnych powodów nie może zajść w ciążę przez X cykli i diagnozuje się, leczy... Jak chcecie to mnie za to zlinczujcie ale takie jest moje zdanie. Ja poprostu nie przywiązuje się do osób które są tu miesiąc i zaraz przechodzą na wątki dla mam bo im się udało bo wiem, że ja niestety zostanę tu na długo.

No właśnie ja też zauważyłam, że to głównie tym nowym się zdarzają ciążę i szczerze czasami mnie to irytuje, że przychodzą i żalą się, że napewno im się nie uda bo za pierwszym razem się nie udało i za parę dni pozytywny test. Dlatego ja zazwyczaj nie gratuluję tym "nowym" staraczkom bo jak dla mnie osoba która zaszła w ciążę w pierwszym, drugim czy trzecim cyklu to nie jest typowa STARACZKA. Na początku starań wystarczy poprostu uprawiać seks. Bez żadnych obaw, tony leków czy monitoringów. Dla mnie taką naszą "staraczką" to jest osoba która z różnych powodów nie może zajść w ciążę przez X cykli i diagnozuje się, leczy... Jak chcecie to mnie za to zlinczujcie ale takie jest moje zdanie. Ja poprostu nie przywiązuje się do osób które są tu miesiąc i zaraz przechodzą na wątki dla mam bo im się udało bo wiem, że ja niestety zostanę tu na długo.
Ja jestem nowa,ale co prawda próbuje 3 cykl po operacji,ale wcześniej też przez X lat w ciążę nie zaszłam.

reklama
Do góry