reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

A tak wygląda pokój mej córy 😎 Jeszcze nie wykończony, bo musiałam zmieścić tymczasowo ciuchy syna (ta szafa tekstylna to jego). Oddałam jej swoją toaletkę, bo do nowego pokoju mi nie wejdzie i dojdzie jej jeszcze jedna komoda. Nie zwracacie uwagi na arbuzy na ziemi 🤣 Odświeżałam je i się suszą na ziemi 🤪
fajowy :) a gdzie są te schody? ;)

reklama
3 dni po owu to nic. Rekordzistka miała pryszcza na brodzie PRZED OWU, a że nigdy nie miała wcześniej to już wtedy wiedziała i ciąży😂 i rzeczywiście 2 tygodnie później miała pozytywny test i to już był koronny argumenty, że pryszcz na brodzie przed owu to zwiastun nadchodzącej ciąży 😂😂😂😂😂😂
właśnie, takie sytuacje są najgorsze - opowiada jedna z drugą głupstwa, a potem okażę się, ze jest w niezwiązanej z tą głupotą ciąży i już za nic w świecie nie da sobie przetłumaczyć, że to bzdury.
Tak samo jak np pare dni po owu laska ma bąki i twierdzi, ze to objaw ciąży, bo nigdy po owu nie miała.
Serio nie ma żadnego innego powodu tego objawu, nigdy tego nie doświadczyła, że tylko ciążą da się to wyjaśnić?

właśnie, takie sytuacje są najgorsze - opowiada jedna z drugą głupstwa, a potem okażę się, ze jest w niezwiązanej z tą głupotą ciąży i już za nic w świecie nie da sobie przetłumaczyć, że to bzdury.
Tak samo jak np pare dni po owu laska ma bąki i twierdzi, ze to objaw ciąży, bo nigdy po owu nie miała.
Serio nie ma żadnego innego powodu tego objawu, nigdy tego nie doświadczyła, że tylko ciążą da się to wyjaśnić?
jakby z każdego mojego bąka po owu było dziecko to gospodarka runęłaby po pierwszej mojej wypłacie 500+

fajowy :) a gdzie są te schody? ;)
te schody co były zabudowane, to była klatka schodowa 😂 Teraz są schodami do nikąd, a od góry wyglądają tak (to jest podłoga nowego pokoju) 🤪

Załączniki

• IMG_0258.jpg
    IMG_0258.jpg
    89,8 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_0259.jpg
    IMG_0259.jpg
    105,7 KB · Wyświetleń: 105
A ten nowy pokój jest w Naszej starej sypialni, która będzie służyć jako pokój dziecka, którego jeszcze nie mam 😂 Oczywiście sorry za burdel 😂

Załączniki

• IMG_0261.jpg
    IMG_0261.jpg
    131,3 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_0260.jpg
    IMG_0260.jpg
    101 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry