reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dla mnie, mimo że nie staram się jeszcze tak długo, każda ciąża jest dołem....ostatnio zmieniłam ginekologa, i jak chodziłam tyle lat do innych, gdzie kobieta ciężarna "zdarzała się" bardzo rzadko, tak teraz w tej przychodni kiedy nie przyjdę to z brzuchami siedzą panie... Aż dziwie się wtedy czuje wśród nich..
No to kurcze ja to mam takie sinusoidy powiem Ci. Np teraz bylismy z moim mężem w Toruniu i w każdej knajpie masa dzieci, wszedzie dzieci i nic a nic mi to nie robilo. A nieraz jak cos na mnie zadziala to lzy same lecą

reklama
No to kurcze ja to mam takie sinusoidy powiem Ci. Np teraz bylismy z moim mężem w Toruniu i w każdej knajpie masa dzieci, wszedzie dzieci i nic a nic mi to nie robilo. A nieraz jak cos na mnie zadziala to lzy same lecą
Ja na majówce byłam w męża rodzinnych stronach i była tam też jego siostra, która ma termin na lipiec.. Na szczęście jakoś nienajgorzej to zniosłam, ale to może dlatego, że o tym wyjeździe wiedziałam już od dwóch tygodni. Na początku jak dowiedziałam się, że jedziemy, to nawet mówiłam mu że nie chce tam jechać, ale później jakoś pomału zaczęłam się oswajać z tym i nie było tak źle. Poza tym, że co raz było jakies poklepywanie po brzuszku, rozmawianie o nim i kupowanie ubranek, co nie działało na moje samopoczucie najlepiej... Ale dałam radę, nie złapałam doła 😉

Rzucicie okiem na wyniki mojego starego? Jeszcze jeden wynik ma przyjść w tygodniu, ogólnie chyba jest przyzwoicie tylko to wiązanie kwasem mnie martwi i obecność przeciwciał, ale czy słusznie? 🤔
Lepkość zdecydowanie do poprawy - duzo wody i acc optima lub ogolnie syropy rozrzedzajace wydzieliny. To hba nie jest tragiczne, mój ma 70% i andro mówi, ze ok. Ogolnie wyniki sa w miare poprawne, nie ma rewelacji ale tragedii tez na bank nie. Fragmentacji nie masz jeszcze? Niech zry jakies suple i polewa jajka zimną woda pod prysznicem.

Lepkość zdecydowanie do poprawy - duzo wody i acc optima lub ogolnie syropy rozrzedzajace wydzieliny. To hba nie jest tragiczne, mój ma 70% i andro mówi, ze ok. Ogolnie wyniki sa w miare poprawne, nie ma rewelacji ale tragedii tez na bank nie. Fragmentacji nie masz jeszcze? Niech zry jakies suple i polewa jajka zimną woda pod prysznicem.
Fragmentację mamy dostać w tym tygodniu. Jakie suple polecasz? :)

reklama
Do góry