Bibi89
Fanka BB :)
Pewnie chodzi o acc czyli nacnac czy maca?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie chodzi o acc czyli nacnac czy maca?
Ja robiłam badania 20.04 i do dzisiaj nie mam wyników jedegoJa właśnie byłam oddać krew (bo mało mi leci z innej strony ), jutro moje fiolki pojadą do Wrocławia i optymistycznie będzie, jak wyniki będą we wtorek
jedynego maca jakiego on zna to donalds’anac czy maca?
U mnie lekarz ustalal ale byłam 3 razy. W piątek miałam 3 pęcherzyki bez dominującego, w poniedziałek już 2, w środę miałam owulacje.Hej dziewczyny, u mnie piękna pogoda więc opalanko w planach (na balkonie ) ale mam też pytanie techniczne, ile razy w trakcie owu robiłyście monitoring? Co dwa dni? Czy to lekarz ustala?
@olka11135 akurat w moim przypadku nie ma co sie smucić a mimo wszystko cieszyć. Ciąża po mtx to ostatnie czego bym teraz chciała dla mnie ważne że cykl w miarę jak przed CP bo 30 dni więc spoko... bałam się jakiegoś rozregulowania czy cośA ja się chyba witam w 1dc
@olka11135 akurat w moim przypadku nie ma co sie smucić a mimo wszystko cieszyć. Ciąża po mtx to ostatnie czego bym teraz chciała dla mnie ważne że cykl w miarę jak przed CP bo 30 dni więc spoko... bałam się jakiegoś rozregulowania czy coś