Moonstone
Moderator
Już?z targu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już?z targu
u Was nie ma? U Nas już od zeszłego tygodnia stoją wszędzie Z tego co wiem, na wiosce w zachodniopomorskim też sprzedają, bo z kuzynką rozmawiałam, ze jutro też sobie zajebie takie ciacho
Podziwiam cierpliwość, ja robiłam w piątek rano i koło 13 już sprawdzałam na necie czy są wiedząc, że np. progesteron robią do 3 dni roboczych. Jak się zdziwiłam jak się okazało, że wszystkie wyniki już sąJa właśnie byłam oddać krew (bo mało mi leci z innej strony ), jutro moje fiolki pojadą do Wrocławia i optymistycznie będzie, jak wyniki będą we wtorek
Niby stojo ale się jeszcze nie odważyłamu Was nie ma? U Nas już od zeszłego tygodnia stoją wszędzie Z tego co wiem, na wiosce w zachodniopomorskim też sprzedają, bo z kuzynką rozmawiałam, ze jutro też sobie zajebie takie ciacho
nic innego mi nie pozostajePodziwiam cierpliwość, ja robiłam w piątek rano i koło 13 już sprawdzałam na necie czy są wiedząc, że np. progesteron robią do 3 dni roboczych. Jak się zdziwiłam jak się okazało, że wszystkie wyniki już są
O to nie tylko taka sytuacja u mnie. Wczoraj bylam w labie powtórzyć betę. Usłyszałam że wynik we wtorek bo dopiero wyślą w poniedziałek. Jutro idę z kolei robic trzecia betę i ona będzie jutro wieczorem czyli wcześniej niż ta z soboty?!Ja właśnie byłam oddać krew (bo mało mi leci z innej strony ), jutro moje fiolki pojadą do Wrocławia i optymistycznie będzie, jak wyniki będą we wtorek
my ze Starym już z 3 tygodnie albo lepiej się zazeramy kilogramamiNiby stojo ale się jeszcze nie odważyłam
Ja w tym roku po raz pierwszy kupilam takie truskawki przed sezonem. Zawsze przechodziłam obok bo uważałam ze są bez smaku. Ale w sumie nie smakują najgorzej wiec kilka razy kupiłam.Niby stojo ale się jeszcze nie odważyłam