reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej dziewczyny, u mnie piękna pogoda więc opalanko w planach (na balkonie 😅😉) ale mam też pytanie techniczne, ile razy w trakcie owu robiłyście monitoring? Co dwa dni? Czy to lekarz ustala?

Ja właśnie byłam oddać krew (bo mało mi leci z innej strony 😂), jutro moje fiolki pojadą do Wrocławia i optymistycznie będzie, jak wyniki będą we wtorek 😂
Podziwiam cierpliwość, ja robiłam w piątek rano i koło 13 już sprawdzałam na necie czy są 🙈 wiedząc, że np. progesteron robią do 3 dni roboczych. Jak się zdziwiłam jak się okazało, że wszystkie wyniki już są 🤩

Ja właśnie byłam oddać krew (bo mało mi leci z innej strony 😂), jutro moje fiolki pojadą do Wrocławia i optymistycznie będzie, jak wyniki będą we wtorek 😂
O to nie tylko taka sytuacja u mnie. Wczoraj bylam w labie powtórzyć betę. Usłyszałam że wynik we wtorek bo dopiero wyślą w poniedziałek. Jutro idę z kolei robic trzecia betę i ona będzie jutro wieczorem czyli wcześniej niż ta z soboty?!

reklama
Do góry