reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Jesu jak ja bym chciała podyskutować o tym udrożnieniu jajowodów [emoji23]
A tak serio, dziewczyny to nawet nie ma podanego oficjalnego składu... W składzie jest kilka składników i... "i inne rzadkie komponenty" [emoji33][emoji33][emoji33]
Błagam nie wkładajmy sobie w nasze cipki takich rzeczy.
Dbajcie o nie i zobaczycie, że się Wam odwdzięczą bez tego kombinowania z wpychaniem w nie chińskich ziółek bez atestów[emoji120][emoji120][emoji120]
Ja to słyszałam, że niektóre dziewczyny twierdzą, że perły księżniczki uleczyły je z endo albo udrożniły jajowody :p. Ja osobiście w to nie wierzę ale widzę, że dużo osób próbuje.

reklama
Poczytałam co to te perły księżniczki i przeraża mnie to [emoji33]
Ja od siebie mogę polecić na wszelkie infekcje itp. Bawełniane majtki, zero wkładek, łażenie bez bielizny kiedy tylko się da i najwspanialszy w 99,9% naturalny żel do higieny intymnej od your kaya.
Teraz już używam go tylko okazjonalnie, ależ jak on o mnie zadbał!
W ogóle ich produkty są wybitne [emoji3059]

Robiłam dokładnie to wszystko i nic 😥

Hej. 32 lata 🙄 Za mną ciąża pozamaciczna - lewy jajowód usunięty. Pół roku później ciąża biochemiczna.. Strach ogromny, obie ciąże nie były planowane, ponieważ mam obawy świadomie zdecydować się na starania po tym co przeszłam. Niemniej jednak marzę o tym, żeby zajść w zdrową ciążę. Na chwilę obecną strach wygrywa..

Bardzo mi przykro [emoji3590]
Ale staracie się teraz?
Hej. 32 lata [emoji849] Za mną ciąża pozamaciczna - lewy jajowód usunięty. Pół roku później ciąża biochemiczna.. Strach ogromny, obie ciąże nie były planowane, ponieważ mam obawy świadomie zdecydować się na starania po tym co przeszłam. Niemniej jednak marzę o tym, żeby zajść w zdrową ciążę. Na chwilę obecną strach wygrywa..

A co na to lekarze? Może masz rozwalona florę bakteryjna i trzeba ja naprawić?
Miałam badanie czystości pochwy, tysiąc razy cytologię, kolposkopię, biorę probiotyki. Mąż jest też był przebadany - poza tym wtedy używaliśmy prezerwatyw (różnych wiec to nie od nich).
Jak tak jak napisałam, problem się rozwiązał bo tych tabletkach - ja tego nie polecę w 100% bo to mógł być przypadek i na pewno to nie pomaga na drożność czy nie wiadomo co, tak jak napisałam - tonący brzytwy się chwyta. To tak jak teraz czytam co mogę zrobić, żeby obniżyć betę bo po prostu głowa już nie daje rady, tak jak ludzie chodzą do jakiś znachorów więc trzeba sobie rozważyć w swojej głowie swój bilans zysków i strat

reklama
Jedyne co możesz zrobić to czekać.
Już Ci mówilam [emoji2272]
Miałam badanie czystości pochwy, tysiąc razy cytologię, kolposkopię, biorę probiotyki. Mąż jest też był przebadany - poza tym wtedy używaliśmy prezerwatyw (różnych wiec to nie od nich).
Jak tak jak napisałam, problem się rozwiązał bo tych tabletkach - ja tego nie polecę w 100% bo to mógł być przypadek i na pewno to nie pomaga na drożność czy nie wiadomo co, tak jak napisałam - tonący brzytwy się chwyta. To tak jak teraz czytam co mogę zrobić, żeby obniżyć betę bo po prostu głowa już nie daje rady, tak jak ludzie chodzą do jakiś znachorów więc trzeba sobie rozważyć w swojej głowie swój bilans zysków i strat

Do góry