Anka_83
Fanka BB :)
@Ladycarooo słonecznego dnia, dobrego jedzenia, zimnych drinków i fajnego seksu Spełnienia marzeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdarzają się tak blade cienie cienia, ja mam słabe doświadczenie z testami bo w sumie zrobiłam ich kilka(większość biel)ale te pozytywne ciemniały z dnia na dzień więc dopóki nie masz @ to ja bym jutro rano też zrobiła a w poniedziałek betę. Trzymam kciukiHej staraczki.. dziekuje Wam za wszystkie odpowiedzi. Dzis zrobilam z inny test p czułości 10 z porannego siku.. myslalam ze skoro rano to może będzie coś mocniej ale sama nie wiem.. niby cos jest ale trzeba się dobrze przypatrzeć.. czy na samym początku te kreski zawsze są takie blade?Zobacz załącznik 1398837Zobacz załącznik 1398838
nic tu nie maHej staraczki.. dziekuje Wam za wszystkie odpowiedzi. Dzis zrobilam z inny test p czułości 10 z porannego siku.. myslalam ze skoro rano to może będzie coś mocniej ale sama nie wiem.. niby cos jest ale trzeba się dobrze przypatrzeć.. czy na samym początku te kreski zawsze są takie blade?Zobacz załącznik 1398837Zobacz załącznik 1398838
Cześć Po terminie miesiączki kreski przy dobrze rozwijającej się ciąży zazwyczaj są wyraźne, no chyba że tak bardzo przesunęła Ci się owulacja, że ciąża jest o kilka dni młodsza. U mnie znikające kreski oznaczały ciążę biochemiczną i po kilku dniach dostawałam @.Hej staraczki.. dziekuje Wam za wszystkie odpowiedzi. Dzis zrobilam z inny test p czułości 10 z porannego siku.. myslalam ze skoro rano to może będzie coś mocniej ale sama nie wiem.. niby cos jest ale trzeba się dobrze przypatrzeć.. czy na samym początku te kreski zawsze są takie blade?Zobacz załącznik 1398837Zobacz załącznik 1398838
U nas jest tak samo. Większość par w rodzinie, które znają się dłużej niż my, ma już po dwójkę dzieci... wszyscy położyli na nas krzyżyk i na pewno uznali, że się ani nie staramy, ani nie leczymy, ani nie chcemy... bo już jesteśmy starzy :-)Moja rodzina i rodzina mojego męża już też nie pytają. Oni nie pytają, a ja nie mówię. Wydaje mi się, że już się poddali.