L
Ladycarooo
Gość
hej! 4 cykl czy 24 - masz prawo przeżywać po swojemu. Ja np staram się już 2 lata i przerobiłam chyba większość stanów emocjonalnych, ale nigdy bym nie powiedziała, ze nie ma prawo być Ci smutno bo to jeszcze za wcześnie. Aczkolwiek jest bardzo możliwe, ze niedługo się uda Witaj wśród nas, pytaj o co chcesz, dziel się emocjami a my przyjmiemy wszystko na klatę powodzenia w staraniachHej dziewczyny, nieśmiało się dołączę… miło mi Was powitać.
Mam 23 lata, niedługo skończę 24. Za mną 4 cykle starań. Obecnie jestem 4 dni przed @, wczoraj byłam na becie z krwi i niestety wynik >0,1. Czuję, że trochę wariuję, postanowiłam, że dołączę tu do Was bo nie mam za dużo wsparcia i zauważyłam, że wszystkie tu bardzo się wspieracie i szanujecie. Po wczorajszej załamce trochę się podłamałam, raczej @ przyjdzie i przede mną kolejne cykle starań. Wiem, że może 4 cykle to jeszcze niedużo, jednak wystarczajaco bym zaczęła się martwić czy wszystko ze mną okej.
Pozdrawiam Was cieplutko wszystkie i trzymam kciuki byście niebawem ujrzały wymarzone II kreseczki.