reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hej dziewczyny, nieśmiało się dołączę… miło mi Was powitać.
Mam 23 lata, niedługo skończę 24. Za mną 4 cykle starań. Obecnie jestem 4 dni przed @, wczoraj byłam na becie z krwi i niestety wynik >0,1. Czuję, że trochę wariuję, postanowiłam, że dołączę tu do Was bo nie mam za dużo wsparcia i zauważyłam, że wszystkie tu bardzo się wspieracie i szanujecie. Po wczorajszej załamce trochę się podłamałam, raczej @ przyjdzie i przede mną kolejne cykle starań. Wiem, że może 4 cykle to jeszcze niedużo, jednak wystarczajaco bym zaczęła się martwić czy wszystko ze mną okej.
Pozdrawiam Was cieplutko wszystkie i trzymam kciuki byście niebawem ujrzały wymarzone II kreseczki. ❤️
hej! 4 cykl czy 24 - masz prawo przeżywać po swojemu. Ja np staram się już 2 lata i przerobiłam chyba większość stanów emocjonalnych, ale nigdy bym nie powiedziała, ze nie ma prawo być Ci smutno bo to jeszcze za wcześnie. Aczkolwiek jest bardzo możliwe, ze niedługo się uda :) Witaj wśród nas, pytaj o co chcesz, dziel się emocjami a my przyjmiemy wszystko na klatę :) powodzenia w staraniach :)

reklama
Hej dziewczyny, nieśmiało się dołączę… miło mi Was powitać.
Mam 23 lata, niedługo skończę 24. Za mną 4 cykle starań. Obecnie jestem 4 dni przed @, wczoraj byłam na becie z krwi i niestety wynik >0,1. Czuję, że trochę wariuję, postanowiłam, że dołączę tu do Was bo nie mam za dużo wsparcia i zauważyłam, że wszystkie tu bardzo się wspieracie i szanujecie. Po wczorajszej załamce trochę się podłamałam, raczej @ przyjdzie i przede mną kolejne cykle starań. Wiem, że może 4 cykle to jeszcze niedużo, jednak wystarczajaco bym zaczęła się martwić czy wszystko ze mną okej.
Pozdrawiam Was cieplutko wszystkie i trzymam kciuki byście niebawem ujrzały wymarzone II kreseczki. ❤️
Witaj 🤗, my staramy sie o 1 cykl dluzej, ale @ tez przyjdzie za 3-4 dni i tym razem również się nie udało. Doskonale cie rozumiem bo u nas też pojawia sie niepokój... w wakacje ruszam z badaniami, no chyba ze jakims cudem sie uda do tego czasu 🙂

Ja Teraz chodzę „nadęta” nie dość ze mam brzuch jak balon to jesCze jestem tak nerwowa, ze ostatnio sam fakt, ze podczas mycia zębów stary wszedł mi do łazienki a ja myślałam ze wyjdę z siebie. Mimo ze przecież nic złego nie zrobił i w niczym mi nie przeszkadzał. No wszystko mnie drażni 🤦‍♀️
znam ten stan. I nawet jak właśnie w takiej sytuacji mamy jakieś spiecie i ciche dni To ja za kilka dni np nie wiem z jakiego To było powodu. Także wnioskuję że wtedy po prostu nie jestem soba. Jeśli chodzi o cykle to jest mega różnie na przestrzeni lat. Nie wiem czy to jest uzależnione od poziomu hornonow. Np z 10 lat wstecz przed @ strasznie puchłam, nie mieściłam się w spodnie, straszne miałam migreny wtedy.

Ja Teraz chodzę „nadęta” nie dość ze mam brzuch jak balon to jesCze jestem tak nerwowa, ze ostatnio sam fakt, ze podczas mycia zębów stary wszedł mi do łazienki a ja myślałam ze wyjdę z siebie. Mimo ze przecież nic złego nie zrobił i w niczym mi nie przeszkadzał. No wszystko mnie drażni 🤦‍♀️
a ten okres się rozkręca czy tylko dalej wkurvvia? xD

znam ten stan. I nawet jak właśnie w takiej sytuacji mamy jakieś spiecie i ciche dni To ja za kilka dni np nie wiem z jakiego To było powodu. Także wnioskuję że wtedy po prostu nie jestem soba. Jeśli chodzi o cykle to jest mega różnie na przestrzeni lat. Nie wiem czy to jest uzależnione od poziomu hornonow. Np z 10 lat wstecz przed @ strasznie puchłam, nie mieściłam się w spodnie, straszne miałam migreny wtedy.

reklama
Do góry