reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny a podacie linki do jakichś przykladowych szczotek do szczotkowania na sucho?
Wracajac do peelingow z kawy to tez robilam i lubilam, ale pol lazienki jest potem do mycia wiec to mnie zniecheca :D ja mam takie rekawiczki do peelingowania, zakladam je na rece i sie myję jak zwykle a przy okazji peeling.
Mi mama kupiła jakieś dwie randomowe w Rossmannie. Jedna twardsza (nogi, pupa) i jedna bardziej miękka do brzucha czy biustu. Myślę że nie ma co przepłacać tutaj ale warto dotknąć wcześniej. Nie może być ani za twarda ani za miękka

reklama
Mi się ryczeć chce, bo chcę, żeby przyszedł okres, a ta ***** nie przychodzi 😔 Dziś 15 dpo (no chyba, że owulacja była później) - ten cykl jest poyebany jak lato z radiem normalnie! 😂 Niech przyjdzie dziś (powinien być wczoraj), bo nie wytrzymam zaraz 🙏 Chcę pożegnać się z tym cyklem, bo mam go dosc

Mi się ryczeć chce, bo chcę, żeby przyszedł okres, a ta ***** nie przychodzi 😔 Dziś 15 dpo (no chyba, że owulacja była później) - ten cykl jest poyebany jak lato z radiem normalnie! 😂 Niech przyjdzie dziś (powinien być wczoraj), bo nie wytrzymam zaraz 🙏 Chcę pożegnać się z tym cyklem, bo mam go dosc
no to czekamy na ten okres, niech przychodzi i nie odwala :D

Hej Dziewczyny.
Jestem raczkująca na forum. Chciałam zapytać jak wygląda badanie drożności, w sensie, nie technicznie, ale jak się czułyście po badaniu, czy to od razu coś wiadomo czy nie, ogólnie. Na razie czekam na okres, a potem od razu na badanie. Staramy się z mężem długo. Poroniłam pierwszą ciążę, potem kilka lat leczenia (tarczyca), teraz badania porobione, wszystko git, a nie ma bąbla... Wkoło wszyscy- wyluzuj, odpuść, nie myśl, ale weź nie myśl, jak tak bardzo chcesz.

Hej Dziewczyny.
Jestem raczkująca na forum. Chciałam zapytać jak wygląda badanie drożności, w sensie, nie technicznie, ale jak się czułyście po badaniu, czy to od razu coś wiadomo czy nie, ogólnie. Na razie czekam na okres, a potem od razu na badanie. Staramy się z mężem długo. Poroniłam pierwszą ciążę, potem kilka lat leczenia (tarczyca), teraz badania porobione, wszystko git, a nie ma bąbla... Wkoło wszyscy- wyluzuj, odpuść, nie myśl, ale weź nie myśl, jak tak bardzo chcesz.
Hej, ja miałam niedawno sono hsg. Bez żadnego znieczulenia, bolało jak na okres, od razu było widać, ze kontrast swobodnie przepływa. Więcu mnie totalny luz. Ale są dziewczyny z innymi doświadczeniami, może się wypowiedzą. Więc niestety - sprawa indywidualna.

Hej Dziewczyny.
Ja miałam drożność sprawdzaną podczas laparoskopii. Tez od razu po badaniu wiadomo co i jak. U mnie wszystko było drożne tylko endometrioza.
Zabieg pod narkoza. Samopoczucie git.

reklama
Hej, ja miałam niedawno sono hsg. Bez żadnego znieczulenia, bolało jak na okres, od razu było widać, ze kontrast swobodnie przepływa. Więcu mnie totalny luz. Ale są dziewczyny z innymi doświadczeniami, może się wypowiedzą. Więc niestety - sprawa indywidualna.
Dziękuję za ekspresową odpowiedź ;) No tak, zależy od człowieka, jak wszystko, ale jak ktoś "żywy" opowie, to zawsze inaczej ;)

Do góry